Svenska Arrow
Visa film
Erbjudande Från

Hav & Logi Skärhamn

Hav & Logi Skärhamn, I hjärtat av Bohuslän

Bland klippor och saltvatten, hittar du en bohuslänsk idyll på västsidan av Tjörn. Tryggt vilande med den bohuslänska graniten som omger dig och med västerhavet som granne blir det inte mer västkust än så här. Vi bjuder in dig till Bohuslän!

SALTA BAD
Är det närheten till havet som lockar? Fem minuters cykeltur från campingen och du är vid Tjörns vackraste badplats. Krabbfiske, badbryggor och hopptorn finns i Stockevik ett litet pittoreskt fiskeläge som för tankarna till bullerbyn. Även närliggande holmar och omgivningarna runt Skärhamns välbesökta hamn bjuder på fina badmöjligheter. Eller varför inte ta en promenad ner på vår stig till havet.

Njut av stillheten och ett morgondopp innan frukosten och kaffet bjuder in dig till ännu en sommardag i Bohuslän. Efter en dag fylld av händelser samlas familjen och vänner vid vår grillplats vid havet. Nygrillat och solens nedgång i västerhavet, vad kan man mer begära.

VAD GÖR BARNEN ?
Om dom inte går ner till idrottsplatsen för att sparka boll, kanske dom leker lite på vår nyanlagda lilla lekplats eller springer ner till havet som ligger ett långt stenkast från vår camping. Campingen ligger i ett stort strövområde där barnen har ett eldorado när det gäller att utforska omgivningarna, klättra i berg, eller kanske bygga en koja. Hos oss får barn vara barn och låta sommarlovet vara i en evighet.

HAV & KUSTFISKE
Med ett av kustens bästa havsöringsfiske och ett havsfiske på återhämtning med både torsk och makrill är våra hus det perfekta stället att bo på om man vill ha nära till fångstplatserna. Med 500 meter ner till klipporna och öringen på hugget en stilla vårmorgon behöver man inte så mycket mer.

Upplev Bohuslän och Västkusten, Tjörn från dess bästa sida från vår camping. Vi har öppet året om, vilket ger er möjligheten att njuta av alla årstider!

CAMPINGEN

Totalt har campingen 35 stycken platser för husvagn, husbil och tält.

Campingtomterna är rymliga gräsytor som ligger i etage med stenläggning runt. Vid campingplatserna finns även plats för att parkera din bil intill din husvagn/husbil eller alternativt sätta upp ett förtält.

Samtliga campingtomter har tillgång till eluttag (10A) samt kabel-TV. Vår camping på Tjörn ligger 1,5 km söder om Skärhamn, västkustens mysigaste hamn.
I campingens moderna servicehus får du tillgång till nya fräscha toaletter och duschar. Det finns tvättstuga och ett fint kök med allrum och TV. Utanför köket kan du sitta och njuta av sol och natur från vår uteplats och andas den friska Västkustluften.

VÅRA STUGOR

Våra arkitektritade hus ligger uppe på berget med utsikt över naturen och omgivningar. Husen har en öppen planlösning på 45 m2 med stort allrum och kök. Det stora sovrummet har 2 enkelsängar, det mindre sovrummet har våningssäng, och sov loftet har 2+1 enkelsängar, fritt trådlöst internet, satellit-TV, fullt utrustat kök med spis, porslin, bestick, kokkärl, kaffebryggare, kylskåp och frys, mikrovågsugn. Dusch/ wc finns i huset.

Egen altan och parkeringsplats ingår. Gemensam grillplats för husen finns. 600 meter till havet, 1,5 kilometer till barnvänlig badplats. 1,8 km till ICA supermarket. 1,2 km till restauranger, båtliv och shopping. Incheckning från 15.00, utcheckning senast 11.00.

SEVÄRDHETER

Nordiska Akvarellmuséet & Öar i närheten
Bara några minuters promenad från campingen ligger prisbelönta Nordiska Akvarellmuséet. Det här är platsen där konst från världens alla hörn och Tjörns vackra natur möts.

Vid Kyrkesund kan ni parkera och ta färjan till Härön där vackra omgivningar. Från Rönnäng i söder går färjan till Åstol och Dyrön. Åstol är ön där husen ligger tätt och stämningen alltid är på topp. Den gemytliga hamnen har en restaurang med ett eget rökeri och är fylld med semestrande båtar under sommarsäsongen. Dyrön är den lugnare av de två, en riktig idyll av lummig grönska.

Charmiga Klädesholmen är mest känt för sin sill men här finns även restauranger och bastubad. Längre ut i skärgården ligger dessutom Marstrand och fyrplatsen Pater Noster.

Faciliteter

 • Anpassat för rörelsehindrade

 • Kreditkort accepteras

 • Hundar välkomna

 • Lekplats

 • Kabel-TV/Satellit-TV

 • Skötrum för spädbarn

 • Kiosk

 • Wifi / Trådlöst internet

 • Konferensmöjligheter

Övrigt Aktiviteter

Öppettider

Öppet

2016-01-01 - 2016-12-31

Öppet fullservice

Boende

 • Husbil
 • Husvagn
 • Stuga
 • Tält
 • Vandrarhem
 • Antal tomter 50

 • Antal stugor 15

Priskommentar: 6 bädds Stugor fr 1400:-/natt - 5500:-/vecka

Boka nu

Från

250 SEK

/natt

Husvagn, husbil eller tält

Totalt har campingen 40 stycken platser för husvagn, husbil och tält. Campingtomterna är rymliga gräsytor som ligger i etage med stenläggning runt. Vid campingplatserna finns även plats för att parkera din bil intill din husvagn/husbil eller alternativt sätta upp ett förtält.

Samtliga campingtomter har tillgång till eluttag (10A) samt kabel-TV. I campingens moderna servicehus får du tillgång till nya fräscha toaletter och duschar.

Från

1400 SEK

/natt

Stugor

Hyr ett av våra nybyggda arkitektritade familjehus. Husen är kompletta med välutrustade kök, tv och egen altan. Husen har hög standard invändigt och härliga altaner runt om. De ligger direkt på västkustens klippor i naturskön miljö. Varje hus har 6 bäddar med möjlighet till 1 extrabädd.

Från

500 SEK

/natt

Vandrarhem

Det finns sammanlagt 11 dubbelrum, med plats för 22 personer. Köket är gemensamt, du delar det med övriga som bor på vandrarhemmet. Det finns dessutom ett gemensamt tv-rum och en altan där ni kan slappna av i eftermiddagssolen. Självklart går det att hyra linne och handdukar i receptionen vid behov.


Hav & Logi Skärhamn
Boka nu
Kontakt

Hav & Logi Skärhamn
Röavallen 1, 471 95 Skärhamn

 
Besök oss på Facebook
Annonser
Tipsa en vän
Logga in