Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Stäng detta meddelande för att godkänna. Läs mer.

OK
Erbjudande Från

Björsbo Forest and Lake Hideaways

Campingplatsens webbplats | Telefon: 073-268 80 00

Välkommen till Forest & Lake Hideaways

Forest & Lake Hideaways är campingplatsen för dig som vill bo nära skog, vatten och svensk natur. Du hyr campingtomt för husvagn, husbil eller tält med eller utan el. Vi har även ett fåtal små och enkla övernattningsstugor med tillgång till dusch, toalett och kök i servicecenter på campingen.

Campingen ligger naturskönt i Västra Smålands skogar på en sluttning mellan två sjöar. Det finns stora ytor och gott om plats tack vare det kuperade landskapet som bildar naturliga avgränsningar med slänter, kullar med träd och stenrösen. Det är tillåtet med fribad på campingen vilket betyder att du kan välja att bada, basta och sola utan kläder om du vill. På gemensamma ytor som i receptionsområdet, vid grillplatsen mitt på campingen och vid servicebyggnader är klädsel obligatorisk. Det viktigaste är allas gemensamma intresse att leva nära naturen mitt i den Småländska skogen på det sätt du är bekväm med.

Skogen runt omkring bjuder på goda möjligheter till rekreation med många fina små skogsvägar för träning av olika slag eller vanliga promenader. Sommar och höst finns det gott om bär och svamp om vädret varit gynnsamt. Du simmar, fiskar eller ror i någon av de små sjöarna och umgås vid elden om kvällarna eller njuter av lugnet på någon avskild plats.

I nära anslutning till campingen ligger Stall Sonakull där du kan boka turridning med Haflingerhästar.

Hunden är välkommen med på campingsemestern.

Närmsta dagligvaruhandel och bensinstation finns i Kulltorp 3 km bort, på 10 km avstånd hittar du större utbud av dagligvaror, längre öppettider, restauranger, apotek, systembolag m.m.
Store Mosse är ett populärt besöksmål i närheten, Sveriges största vildmark söder om Lappland, med många vackra vandringsleder. Isaberg Mountain Resort har höghöjdsbana, uthyrning av kanoter och mountainbike, skidbacke och en välskött älgpark i naturlig miljö. High Chaparral är familjeparken med westertema bara km bort från Forest & Lake som blir din oas av ostörd natur efter spännande utflykter.

Varmt & Hjärtligt Välkommen!

Faciliteter

 • Café

 • Kreditkort accepteras

 • Hundar välkomna

 • Strand och bad

Övrigt » Aktiviteter »

Öppettider

Öppet

2017-04-01 - 2017-09-30

Öppet fullservice

2017-06-15 - 2017-08-30 08:00 - 22:00

Boende

  • Antal tomter 25

  • Antal stugor 2

  Priskommentar: Husbil/Husvagn/Tält med bil: 200 Kr/dygn, Från 10 dygn 10% rabatt Electricity: 40 Kr/dygn Tält utan bil, max 2 personer: 180 Kr 2-bädd stuga: 350 Kr /dygn, Extra bädd 150 Kr

  Björsbo Forest and Lake Hideaways
  Kontakt

  Björsbo Forest and Lake Hideaways
  Åshuvud, Björsbo 1, 330 31 Kulltorp

  Telefon: 073-268 80 00
  Fax:

  Platsnr: F24
  Område: Småland

  Campingplatsens webbplats
  Skicka e-post

   
  Klassificering
  HygienDen sanitära servicen på campingplatsen
  MiljönCampingplatsens infrastruktur
  ServiceCampingplatsens servicesutbud
  AktiviteterAktivitetsytor på campingplatsen
  EventsArrangerade aktiviteter på campingplatsen
  Stäng
  Besök oss på Facebook
  Annonser
  Tipsa en vän