Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Stäng detta meddelande för att godkänna. Läs mer.

OK
Erbjudande Från

Midsommarfirande på Böda Sand

Böda Sand bjuder på ett härligt midsommarfirande för hela familjen. Firandet smygstartar redan på torsdagskvällen och håller på hela helgen.

Det blir en fullspäckad helg med bland annat dessa programpunkter:

- Dans kring midsommarstången
- Saft och bullar till alla barn när vi klär stången tillsammans
- Danspass med Tobias Karlsson från Let's dance
- Invigningskalas av Böddes nya Lekstuga
- Dans till Rose-Maries orkester
- Pyssel i Böddes lekstuga
- Familjetävling i äventyrsgolf
- Minidisco för barnen
- Night Beach vid havet av Lady Oh

På midsommaraftons förmiddag samlas vi för att klä midsommarstången tillsammans samtidigt som alla barn bjuds på saft och bullar. Vår bästa kompis Bödde kommer och hälsar på och hjälper till! Dansaren Tobias Karlsson (känd från Let's Dance) leder ett roligt danspass för alla som vill röra på sig innan midsommarmaten!

När alla pustat ut och ätit lunch fortsätter eftermiddagen med dans kring stången och traditionella midsommarlekar som säckhoppning och springa med potatis på en sked.

På kvällen möts vi upp nere på stranden för en midsommarkväll i musikens tecken. Det blir minidisco för alla barn följt av musikunderhållning med Lady Oh. Njut av menyn på restaurang Böda Beach Club eller ta med dig egen picknick och njut av en midsommaraftonskväll vid havet!

På midsommardagen blir det familjetävling i äventyrsgolf och barnen kan pyssla och leka i Böddes lekstuga. På kvällen bjuds det upp till dans med dansbandet Rose-Maries orkester!

Läs mer och boka boende på Böda Sand här

Annonser
Tipsa en vän