First Camp Torekov - Båstad

First Camp Torekov - Båstad är en speciell camping och semesterby på det sättet att fast det är en stor anläggning (mer än 500 platser) så är det väldigt "mysig" stämning bland tomterna, och det beror nog på att det är gott om träd och buskar, kuperat och olika "rum" där tomterna ryms. Som alla First Camp-destinationer har den ett stort utbud aktiviteter och med litet extra fokus på barnen såklart. Blïx Barnklubb med minidisco, karaoke, filmkvällar och allt som hör barnaktiviteter till arrangerar kul upptåg tio gånger i veckan sommartid.
Här finns också Restaurang Strandparken, Strandparkens Livs (som är en av camping-Sveriges bästa livsbutiker), Strandparken Äventyrsgolf och mycket annat. I omgivningarna finns mängder av besöksmål och ska man lyfta fram några så måste man såklart nämna Hallands Väderö, Hovs Hallar, Båstad såklart och inte minst Torekov själv med alla mysiga restauranger.


Länk: Skånes främsta camping- och semesterby

Bilder

Maskoten Blïx på promenad med glada barn

Maskoten Blï...

av: Jens Fylkner
17 okt 2009
betyg
Strandpromenaden med utsikt över Kattega...

Strandpromen...

av: Jens Fylkner
17 okt 2009
betyg
Strandparken Äventyrsgolf på First Camp ...

Strandparken...

av: Jens Fylkner
17 okt 2009
betyg

Forum

 
Svar
Senaste svar
 

Inga inlägg hittades

Anslagstavla

Inga inlägg i anslagstavlan

Hej! Camping.se/plus har tyvärr stängt. Istället hoppas vi att ni hittar till oss och andra gäster på Facebook och på Instagram. Missa inte heller reseprogrammet Gone Camping. Om du har några frågor om detta kontakta oss gärna på info@scr.se.

Facebook
facebook.com/campingse

Instagram
instagram.com/campingse

Andra forum
Husvagn och Camping - http://www.husvagnochcamping.se/forum/
Husbilsklubben.se