Storklinten - SKICAMP

  • Skapad av: Peter Wallin
  • Skapad: 30 nov 2009
  • Medlemmar: 6
  • Klubbstatus: Öppen
Bara 35 km från Boden och 70 km från Luleå hittar ni kusten största skidanläggning med lägenheter, stugor, rum, husvagnsplatser, skoterleder, längdspår, restaurang och ett underbart vinterlandskap.

Utförsåkning
Storklinten är välkänt för sina välpreparerade nedfarter som alltid erbjuder bra underlag. Med 4 liftar och 11 nedfarter finns något för alla. Vi har jämna fina pister med bra lutning för carvingåkaren. För glidaren och den nyfikne finns långa varierande slingor. Nybörjare och teknikperfektionister trivs i våra lättare nedfarter medan den äventyrlige söker utmaningar i vårt branta off-pist-mecka Olles rännor.

För freeride-åkarna finns hopp och rails av olika storklekar och svårhetsgrader finns i vår erkänt fina park. Dessutom finns det gott om naturliga hopp och hinder runt om på berget.

Storklinten har en stark tradition som tävlingsanläggning för alpina tävlingar på högsta nivå. Den lokala föreningen, SKALP (Storklintens Alpina Klubb) har producerat en lång rad av framgångsrika åkare i traditionella alpina grenar, freestyle och SkiCross.


Länk: Storklinten

Bilder

Inga bilder hittades

Forum

 
Svar
Senaste svar
 

Inga inlägg hittades

Anslagstavla

Inga inlägg i anslagstavlan

Hej! Camping.se/plus har tyvärr stängt. Istället hoppas vi att ni hittar till oss och andra gäster på Facebook och på Instagram. Missa inte heller reseprogrammet Gone Camping. Om du har några frågor om detta kontakta oss gärna på info@scr.se.

Facebook
facebook.com/campingse

Instagram
instagram.com/campingse

Andra forum
Husvagn och Camping - http://www.husvagnochcamping.se/forum/
Husbilsklubben.se