Kerstins Uddes Campingklubb

Kerstins Udde
En naturskön camping med Spa där vi numera erbjuder våra gäster tid, rum och aktivitet för att må bra tillsammans i en naturskön och kulturhistorisk miljö där Höga Kusten möter Lappland.

Med milsvid sjöutsikt och omgivet av vatten är Kerstins Udde en behaglig plats att vistas på. Anläggningen drivs idag av en ekonomisk förening, ett kooperativ med över 200 medlemmar där jag Anna-Karin Gidlund är ordförande. Här arbetar 5-10 anställda, egna företagare och ideellt arbetande medlemmar för att bybor och besökare ska kunna njuta av det goda livet.

En förverkligad dröm ligger till grund för Kerstins Udde Spa. Vi kvinnor i Trehörningsjö norr om Örnsköldsvik delade en vision från 1995 om ett ekologiskt hälsohus. Bygdens gamla festplats och dansbana skulle kunna byggas om, tänkte vi. Ett oräkneligt antal ideella arbetstimmar senare kunde Kerstins Udde med spa, konferensanläggning, stugby och camping och slå upp dörrarna i mars 2004.

Många har ett förhållande till Kerstins Udde, den samiska flickan som gav uddens dess namn, otaliga danssugna och stora artister som gästat festplatsen sedan 50 talet och camping och stuggäster som trivts på Kerstins Udde sedan 60 talet och inte minst vi bybor som lagt vår själ i att alla ska trivas. Här har landat segelbåtar med tåg från Tyskland, kön har ringlat lång till campingplatsen från Norge, Sverige och övriga Europa och aktiviteterna har varit många.

I dag erbjuder vi Naturens Bästa aktiviteter som t.ex. Midsommarnattsvandring, Bäverspaning med kanot, kvarnvandring, fiske och naturligtvis bad och bastu i olika former. Onsdagar i Juli 2010 erbjuder vi Örtspa med Alexandra de Paoli (känd örtterapeut från TVprogrammet Strömsö). I början på Juli är det fotbollskola för de yngre.

Vad vill du uppleva och vad vill du att vi ska utveckla för att du ska känna att du kan njuta av det goda livet och Må Bra under din vistelse på Kerstins Udde? Ja det är det jag skulle vilja använda Kerstins Uddes Campingklubb till. Att få höra dina synpunkter och förbättringsförslag.

Jag skulle också bli jätteglad om du vill dela med dig av dina bästa upplevelser, bilder och filmsnuttar från Kerstins Udde till oss alla.

Vill du se vad som är på gång gå in på Kerstins Uddes hemsida och klicka på evenemang så ser du vad som händer just nu.


Länk: Kerstins Uddes hemsida

Bilder

Härligt att gå ut i snön från den heta b...

Härligt att ...

av: Zoltan Herzegh
31 jan 2010
betyg
Soluppgång i augusti över Inre Lemesjön

Soluppgång i...

av: Zoltan Herzegh
31 jan 2010
betyg
Morgondimma i augusti

Morgondimma ...

av: Zoltan Herzegh
31 jan 2010
betyg

Anslagstavla

Vill du dela med dig av dina bästa minnen, upplevelser på Kerstins Udde?
11 dec 2009
av: Anna-Karin Gidlund

Hej! Camping.se/plus har tyvärr stängt. Istället hoppas vi att ni hittar till oss och andra gäster på Facebook och på Instagram. Missa inte heller reseprogrammet Gone Camping. Om du har några frågor om detta kontakta oss gärna på info@scr.se.

Facebook
facebook.com/campingse

Instagram
instagram.com/campingse

Andra forum
Husvagn och Camping - http://www.husvagnochcamping.se/forum/
Husbilsklubben.se