Solviks Camping och Stugby

Solvik - Hjärtat i Bohuslän!

Solvik är en fräsch, modern familjevänlig semesteranläggning med hög standard som ligger i en ljuvlig dal precis vid havet, 3 km norr om Smögen och Kungshamn. Här finns något för alla åldrar! Stor lekplats, fisketurer, underbar badplats med mera!

Boende
Har du husvagn, husbil eller tält? Välj en plats precis vid havet, eller kanske i den lugna vindstilla dalen? Varför inte lyxa till det med en av de nya comfort- eller supercomfort platser där du får extra stor plats med 16A El, Sat-TV, vatten, inklusive gråvattenslang, allt vid din plats.

Bo i fräscha stugor på bergen, i dalen eller vid havet. Sex olika stugtyper 15-50 kvm, byggda i bohuslänsk stil, alla med dusch/WC, kök och TV.


Länk: Solviks hemsida

Bilder

Stora campingplatser

Stora campin...

av: Axel Hofmann
4 feb 2010
betyg
Bo precis vid havet

Bo precis vi...

av: Axel Hofmann
4 feb 2010
betyg
Lekplatsen

Lekplatsen

av: Axel Hofmann
4 feb 2010
betyg

Forum

 
Svar
Senaste svar
 

Inga inlägg hittades

Anslagstavla

Håller på att packa inför två underbara veckor på vårat smultronställe Solvik. Har semestrat här att antal år tillbaka. Vi trivs otroligt bra på Solvik, bra service, ordning och reda, fint servicehus och trevliga campinggrannar. Naturen och klipporna är helt underbara. Hoppas bara solen visar sitt rätta ansikte så blir det kanon.
15 jul 2010
av: Ove Aronsson

Vi har åkt förbi Solvik så många gånger på väg till Smögen. I år skall vi stanna till några dagar. Ser fram emot de fina klippbaden som det verkar vara.
12 feb 2010
av: Urban Johansson

Snart är det dags för ännu en säsong för Solvik som jag är övertygad kommer bli den bästa säsongen någonsin! Solen kommer skina, vinden kommer vara stilla, havet kommer vara nära och ljummet och allas vistelse på Solvik kommer bli helt magisk och oförglömlig. Tror ni mig inte så kom förbi så skall jag övertyga er på plats. Jag heter Axel Hofmann och kommer vara där hela sommaren!
4 feb 2010
av: Axel Hofmann

Hej! Camping.se/plus har tyvärr stängt. Istället hoppas vi att ni hittar till oss och andra gäster på Facebook och på Instagram. Missa inte heller reseprogrammet Gone Camping. Om du har några frågor om detta kontakta oss gärna på info@scr.se.

Facebook
facebook.com/campingse

Instagram
instagram.com/campingse

Andra forum
Husvagn och Camping - http://www.husvagnochcamping.se/forum/
Husbilsklubben.se