Silverhöjdens Camping & Stugby

I Bergslagen på gränsen till Dalarna ligger denna familjecamping vackert belägen vid sjön Södra Hörken.

Landskapet andas harmoni, med lugnt flytande åar, trolska vattendrag och glittrande sjöar. Allt inbäddat i ett kuperat landskap med milsvida skogar.

45 av våra campingtomter ligger alldeles i anslutning till vattnet. Här kan du bada, fiska, paddla kanot eller hyra en båt. Eller bara sitta stilla och njuta av stillheten och tystnaden.

Perfekt camping för både husbil & husvagn. Stora plana fasta tomter i direkt anslutning till sjön där alla platser har el.

På området finns lekplats, grillstuga, matplats utomhus under tak, servicehus med toaletter & duschar, tvättstuga, kök med kokplattor, disk & micro.

Vi har mysiga campingstugor, 2-bädds, 3-bädds och 4-bädds, som alla ligger vid sjön. Stugorna är utrustade med kylskåp, kaffebryggare, vattenkokare, täcken & kuddar. Stugorna ligger i anslutning till servicehusen där toaletter, duschar, kök och tvättstuga finns.


Länk: Besök oss på våran hemsida

Forum

 
Svar
Senaste svar
 

Inga inlägg hittades

Anslagstavla

Inga inlägg i anslagstavlan

Hej! Camping.se/plus har tyvärr stängt. Istället hoppas vi att ni hittar till oss och andra gäster på Facebook och på Instagram. Missa inte heller reseprogrammet Gone Camping. Om du har några frågor om detta kontakta oss gärna på info@scr.se.

Facebook
facebook.com/campingse

Instagram
instagram.com/campingse

Andra forum
Husvagn och Camping - http://www.husvagnochcamping.se/forum/
Husbilsklubben.se