Karlstad Swecamp Bomstadbaden

  • Skapad av: Peter Karlsson
  • Skapad: 9 jul 2010
  • Medlemmar: 11
  • Klubbstatus: Öppen
Karlstad Swecamp Bomstadbaden är en fyrstjärnig familjecamping med 260 st campingtomter och 8 st åretruntöppna självhushållsstugor samt 29 st campingstugor, lägenheter och rum som är öppna under sommarsäsongen. totalt 156 bäddar.

Campingen ligger naturskönt vid Vänerns norra strand, med en av länets härligaste sandstränder,”Värmlands riviera” och endast 10 min bilväg till Karlstad centrum. Ett av Sveriges största shoppingcentrum med bl.a. IKEA ligger inom 4 km från campingen.

Hos oss kan ni bara vila och ha det skönt med sköna bad i Vänern eller också fördriva tiden med de aktiviteter som finns på området. Campingen är också den perfekta utgångspunkten för många trevliga dagsutflykter till övriga besöksmål i länet.

Omgivningen inspirerar till trevliga promenader och inom 1.5 km finns ett av Sveriges finaste friluftsområden med löparbanor m.m. Bomstad Baden startades 1927 och drivs fortfarande som ett familjeföretag, vilket borgar för en god service.

Bilder

Inga bilder hittades

Forum

 
Svar
Senaste svar
 

Inga inlägg hittades

Anslagstavla

Inga inlägg i anslagstavlan

Hej! Camping.se/plus har tyvärr stängt. Istället hoppas vi att ni hittar till oss och andra gäster på Facebook och på Instagram. Missa inte heller reseprogrammet Gone Camping. Om du har några frågor om detta kontakta oss gärna på info@scr.se.

Facebook
facebook.com/campingse

Instagram
instagram.com/campingse

Andra forum
Husvagn och Camping - http://www.husvagnochcamping.se/forum/
Husbilsklubben.se