Har ni varit ute på lyckad påsk-camping?

9 apr 2010 av: Sofie Arebom

Vi åkte till Råå-vallars camping utanför Helsingborg. Fick man önska fritt hade det kunnat blåsa lite mindre (brasklapp tills nästa påsk INLANDSCAMPING) och campingen var lite mycket av en byggarbetsplats.

Men vi hade det riktigt trevligt ändå, vi parkerade i hagelstorm och packade ihop i ösregn men där emellan fick vi två fina soliga dagar. Vi besökte Tropikariet och tog färjan över till Helsingör och camperade i husvagnarna i goda vänners lag.

Hur hade ni det?

Nyckelord: påskcamping


RE: Har ni varit ute på lyckad påsk-camping?

Vi var på First Camp Kolmården under påskhelgen. (fre- sön). Kan bara säga att vi hade ett underbart väder. Var även inne på kolmårdens djurpark och hälsade på kusinerna;). Kan då tillägga att det var ju inte tjockt på campingen, så det var bara att ställa sig vart man ville.
10 apr 2010
av: Anders Christoffersen

RE: Har ni varit ute på lyckad påsk-camping?

Vi hade en härlig avslutning på vintersäsongen under påsken. Det blev tom lite skoterkörning varvat med skidåkning och nedplockning av tält. Dottern åkte för 3e året i rad utklädd som påskkärring under påskdagarna. Solen sken på oss de flesta dagarna men vi hade även regn och snöfall. Upplevelserik påskcamping tycker jag.
17 apr 2010
av: Annette Green
Hej! Camping.se/plus har tyvärr stängt. Istället hoppas vi att ni hittar till oss och andra gäster på Facebook och på Instagram. Missa inte heller reseprogrammet Gone Camping. Om du har några frågor om detta kontakta oss gärna på info@scr.se.

Facebook
facebook.com/campingse

Instagram
instagram.com/campingse

Andra forum
Husvagn och Camping - http://www.husvagnochcamping.se/forum/
Husbilsklubben.se