Fricampa på västkusten?

24 maj 2010 av: Agneta Swebilius

Hej alla husvagnscampare! Vi undrar om det finns några bra sk "ställplatser" för husvagnar runt västkusten med omnejd? Hört om nåt ställe närheten av Klädesholmen som hette Mossholmen...någon som vet? Hade varit kul att få lite tips o råd...
Agneta

  • Visningar: 1610
Nyckelord: fricamp


RE: Fricampa på västkusten?

Hej Agneta,

Jag har kört förbi där några gånger, men aldrig stått där själv. Ser väldigt enkelt ut, men det vägs upp av läget. Klädesholmen är underbart fint. Jag vet att de är en f-camping så du kan läsa mer här:
http://www.husvagnochcamping.se/campingkatalogen/article438204.ece
26 maj 2010
av: Urban Johansson

RE: Fricampa på västkusten?

Vi övernattar ibland i Bua Hamn utanför Varberg. Det är egentligen en gästhamn men man kan även stanna med husvagn/husbil. Man har tillgång till el, färskvatten och toalett. Det finns även tillgång till dusch, tvättmaskin och tumlare men det kostade extra att utnyttja. Tror att vi gav 120-130 kr men nån sa att de höjt till 150 kr (då skulle visst dusch ingå istället) men det ska jag låta vara osagt..
1 jul 2010
av: Cicci Hjalmarson

RE: Fricampa på västkusten?

Jag har hört att vid Quick Stop så ska man checka ut väldigt tidigt .

Vet dock inte hur det funkar då jag aldrig prövat då det brukar bli fricamping vid nån badsjö stället .
1 jul 2010
av: Conny Stefansson

RE: Fricampa på västkusten?

sök på fri camp och och quick stop. Har just lämnat Vita Sandar i Mellerud och de har Quick stop tex. Klädesholmen är underbart men har bara varit där med båt :)
27 jun 2011
av: Mahlin Engstrand
Hej! Camping.se/plus har tyvärr stängt. Istället hoppas vi att ni hittar till oss och andra gäster på Facebook och på Instagram. Missa inte heller reseprogrammet Gone Camping. Om du har några frågor om detta kontakta oss gärna på info@scr.se.

Facebook
facebook.com/campingse

Instagram
instagram.com/campingse

Andra forum
Husvagn och Camping - http://www.husvagnochcamping.se/forum/
Husbilsklubben.se