säsongen snart slut

8 sep 2010 av: Lennart Kanfalksommaren går mot sitt slut känns som alltid lite vemodigt. Snart är det jul och nyår och sen kommer snart campingkatalogen och planering inför nästa sommar påbörjas. Livet är då bra underbart det håller ni väl med om alla glada campare

  • Visningar: 349RE: säsongen snart slut

Ja efter jul hamnar man lite "på rätt sida av semestern" igen, planerandet och längtandet är ju halva nöjet med semester. Så får man dra ut lite på semesterglädjen :)

//Sofie
13 sep 2010
av: Sofie Arebom

RE: säsongen snart slut

Ja det det är synd att sommaren är slut, men om man hade campat året runt hade det inte varit lika när säsongen sätter igång. Kanske :-)
13 sep 2010
av: Mikael Johansson

RE: säsongen snart slut

Ja det är synd att sommaren är slut , nu väntar en kall och trist tid framför oss .
14 sep 2010
av: Conny Stefansson

RE: säsongen snart slut

Nu är det snart slut , i helgen gör vi sista turen med vagnen denna säsong då det tyvärr inte finns tid för mer camping .

Bara att städa å plocka ur lite grejer & sen ställa in i ladan .

Tas fram i April 2011 igen .
28 sep 2010
av: Conny Stefansson

RE: säsongen snart slut

Hmm

Trist nu är det snart slut på säsongen igen.
16 sep 2012
av: Conny Stefansson

RE: säsongen snart slut

Vi har vintercampat i många år nu så för oss är det bara olika säsonger och det är härligt. I år blir det dock mindre vintercampande även om husvagnen står uppställd året om då vi bor i vårt vinterparadis och har skid och skoteråkning utanför dörren :)). Dock blir det en tur till vagnen idag för att ha lite höstlovsledigt bara dottern och jag , men det ska bli mysigt :)
26 okt 2012
av: Annette Green
Hej! Camping.se/plus har tyvärr stängt. Istället hoppas vi att ni hittar till oss och andra gäster på Facebook och på Instagram. Missa inte heller reseprogrammet Gone Camping. Om du har några frågor om detta kontakta oss gärna på info@scr.se.

Facebook
facebook.com/campingse

Instagram
instagram.com/campingse

Andra forum
Husvagn och Camping - http://www.husvagnochcamping.se/forum/
Husbilsklubben.se