Jarowskij söker campingfamilj till TV-program!

3 dec 2010 av: Communityguiden

Vi har blivit kontaktade av Jarowskij som jobbar med ett TV-program där familjer ska åka på semester. De eftersöker en familj som tycker om att campa och som är intresserade av att medverka i detta TV-program. De står för alla kostnader!

Om ni vill medverka eller har tips på en bra familj hör av er omgående. Vi vidarebefordrar er intresseanmälan till Jarowskij.

Skicka intresseanmälan till communityguide@scr.se

Trevlig helg!


  • Visningar: 940
Nyckelord: campingfamilj, semester, tv


RE: Jarowskij söker campingfamilj till TV-program!

NEJ NEJ

Kommer aldrig att vara med i nåt sånt .

Efter att ha sett dom sorgliga campingprogram som visats dom senaste åren
så undrar jag varför det ska bli fler program som förstärker töntstämpeln som redan finns på campare .

Men om det nu ska bli fler program så gör försatan nåt seriöst som visar hur det verkligen är å campa samt med vettigt folk .
5 dec 2010
av: Conny Stefansson

RE: Jarowskij söker campingfamilj till TV-program!

Instämmer till fullo med Conny.

Vill absolut inte medverka till ännu ett campingprogram om campingliv.

Förslag istället:

Jag vill se campingar, och vad de kan erbjuda.
Ett fakta/reseprogram, inte ett nöjesprogram.
5 dec 2010
av: Lasse Sundström

RE: Jarowskij söker campingfamilj till TV-program!

Skulle heller aldrig vara med i dagen såpa liknande program ,men om det skulle bevisas att man vill göra seriösa camping program typ båt programmen som gick i våras tror jag att några skulle ställa upp,dock ej vår familj. Tror att många med mig skulle uppskatta ett seriöst men lättsam serie om camping &
campingliv, med tester av alltifrån bra att ha prylar till husvagnar/husbilar& campingar/ställplatser.
Med andra ord så håller jag med er,Conny o Lasse till 100%
Till sist vill jag bara säga att jag är djupt besviken på alla företag som ställer upp & satsar reklam pengar på sådana här SKITSÅPOR som förlöjligar oss campare,speciellt SCR.

6 dec 2010
av: Micke Lindström

RE: Jarowskij söker campingfamilj till TV-program!

BRA TALAT .

Instämmer
6 dec 2010
av: Conny Stefansson

RE: Jarowskij söker campingfamilj till TV-program!

Även jag skulle tycka att det skulle vara jätteintressant och roligt med ett sakligt campingprogram som framställer oss campare som vi är. Det är en så stor variation av människor som campar i alla möjliga familje- och vänskapskonstallationer och framförallt ett fritt och skönt liv!

Problemet är att tv-bolagen genom klippning och val av sekvenser mm framställer det som lyteskomik och vi campare framstår som märkliga knäppisar långt ifrån den verklighet som jag ser.

I ett seriöst program som berättar om hur det är att vara campare skulle vi gärna delta, men jag vill inte riskera att bli framställt på ett vinklat ofördelaktigt sätt eftersom att det knappast skulle gynna mina barn.

Programidén är jättebra och rolig om de skulle kunna genomföra den på ett seriöst vis.
6 dec 2010
av: Sofie Arebom

RE: Jarowskij söker campingfamilj till TV-program!

Sådana program går bara ut på att visa folk som sticker ut på ett eller annat vis och ger ingen verklighetsbild av hur en sas svenssoncampare beter sig..Det blir för mig lite som camparnas ULLARED.Ju mer det sticker ut ju fler tittare.Hade någon "normal"campare varit med skulle det istället blivit dom som inte passade in bland de andra töntarna.Missförstå mig inte för jag gillar semester och campingfolk i stort,men såpa/parodi på camparnas bekostnad,NEJ TACK.
1 feb 2011
av: Bighoj

RE: Jarowskij söker campingfamilj till TV-program!

Jag brukar ställa på min syrra å hennes sambo att skaffa husvagn å följa med ut å campa men dom tokvägrar p g a dessa oseriösa campingsåpor som visas på tv .

DOM TROR ALLVARLIGT ATT CAMPINGLIVET ÄR SOM DET VISAS PÅ DUMBURKEN.............ASTÖNTIGT FOLK säger dom............

Jag undrar följande .
Hur tror ni folk ska våga testa campinglivet efter dessa program ?
2 feb 2011
av: Conny Stefansson

RE: Jarowskij söker campingfamilj till TV-program!

Ja, dessa program som görs är knappast som gynnar campandet eller får människor som aldrig campat att pröva husvagns/husbilslivet.

Trist.

Se England (caravanchannel), Danmark (Altomcamping) där man får reda på fakta, reserepotage, tester av campingar och campingfordon.
Det skulle säkert fler nappa på när de dessutom får reda på hur lite det kostar att få dessa stora upplevelser som t.ex. resandet med husvagn ger.
6 feb 2011
av: Lasse Sundström

RE: Jarowskij söker campingfamilj till TV-program!

Håller med samtliga inlägg att det är bara till för att förlöjliga en folkrörelse. Dessa beklämmande människor man kan se i programmen är ju genant.
15 feb 2011
av: Staffan Svensson

RE: Jarowskij söker campingfamilj till TV-program!

Jag älskar dessa camping program på TV, Det är så härligt att se att folk kan ha så trevligt och jag tycker inte alls att det ger en tönt stämpel. Jag tror tvärt om att det lockar fler människor att vilja prova. Jag har hört från fler att de tycker det verkar kul för de har ju sett på Böda camping på TV.
Och faktiskt det är ju så som de visar på TV, det är de fasta camparna som har det så fint och ordnat och så är det vi som flaxar omkring som bor i anexet hehe med ungar och hundar kommer som en virvelvind och försvinner.
Många olika människor men alla har foppa tofflor ;)

11 mar 2011
av: Ulrika Ahlstrand
Hej! Camping.se/plus har tyvärr stängt. Istället hoppas vi att ni hittar till oss och andra gäster på Facebook och på Instagram. Missa inte heller reseprogrammet Gone Camping. Om du har några frågor om detta kontakta oss gärna på info@scr.se.

Facebook
facebook.com/campingse

Instagram
instagram.com/campingse

Andra forum
Husvagn och Camping - http://www.husvagnochcamping.se/forum/
Husbilsklubben.se