Camping på Öland med pool? Helst nära Borgholm

11 jan 2011 av: Pia Sandberg

Vi letar efter en barnvänlig camping, ( husvagn) med pool, om algerna envisas o vara där just samtidigt ;-)
Helst nära Borgholm o fin badstrand
Barnen är 7o 4 år.
???

  • Visningar: 807
Nyckelord: borgholm, pool, öland


RE: Camping på Öland med pool? Helst nära Borgholm

Hej
En härlig o barnvänlig camping med större pool och separat barnpool är Saxnäs camping. Den ligger någon kilometer från Ölandsbron förbi djurparken. Man får betala för att gå in på poolområdet även om man är gäst. Lite synd:( Badstranden är bra med både sand och gräs. Visserligen är det några mil till Borgholm (3-4) men även i Färjestaden finns det en del shopping om det är det som man vill ha.
Ekerums camping ligger bara någon mil från Borgholm och är också en trevlig o bra camping med pool. Dock är poolen mycket mindre och är oftast väldigt kall...... men det kostar inget extra att vara där. Badstranden är bra.
7 mar 2011
av: Eva-Lotta Torstensson

RE: Camping på Öland med pool? Helst nära Borgholm

Kapelludden, ligger i Borgholm. Där finns pool som är gratis efter 17, ok strand på campingen annars finns det strand lite längre bort. Vi har varit där 2007, 2009 och 2010 alltså en camping man återkommer till :-)
7 apr 2011
av: Anna Nyström
Hej! Camping.se/plus har tyvärr stängt. Istället hoppas vi att ni hittar till oss och andra gäster på Facebook och på Instagram. Missa inte heller reseprogrammet Gone Camping. Om du har några frågor om detta kontakta oss gärna på info@scr.se.

Facebook
facebook.com/campingse

Instagram
instagram.com/campingse

Andra forum
Husvagn och Camping - http://www.husvagnochcamping.se/forum/
Husbilsklubben.se