Bokning av campingplatser

27 sep 2009 av: Birgitta Widmark

Finns det några fler campare som tycker som jag att det är jätte dåligt med bokningar på campingplatser, man ska veta när man kommer och när man ska fara, campinglivet går ju ut på att man ska ta dagen som den kommer,
Birgitta
Innehållet har redigerats
  • Visningar: 433RE: bokning av campingplatser

Visst håller jag med dig att charmen med camping just är valfriheten och ta dagen som den kommer. Men det ena utesluter inte det andra och jag tycker att det är bra att man numera kan boka på lite mer proffsigt sätt. Nu åker vi inte så ofta med barnen längre, men jag tänker t.ex. på en barnfamilj som har begränsat med semester och pengar. De vill ju veta i förväg att de får plats och får bästa tänkbara semester.

28 sep 2009
av: Urban Johansson

RE: Bokning av campingplatser

Håller med om att friheten har försvunnit lite, men det gäller ju bara ett par veckor på året. Hellre bokad plats än att stå i kö eller bo på rastplats. Det borde finnas flera campingplatser!
1 okt 2009
av: Erik Olsson

RE: Bokning av campingplatser

jag håller med! men för oss som inte kräver högsta comfort och gillar och åka motorcykel är det inga problem, tältet får oftast plats så jag har inte riktigt det problemet, det har nog aldrig hänt mig att campingen har sagt stopp för mig och mitt tält!
1 okt 2009
av: Henrik Björkman

RE: Bokning av campingplatser

Är en barnfamilj med barn som är 5, 8 och 11 år. Tycker också att charmen med camping är att kunna åka utan att boka. Det brukar lösa sig efter hand. Bara alla är inställda på hur det kan bli och det finns ju alternativ! Varför ha allt uppbokat, lite spontana infall skadar inte!
2 okt 2009
av: Ulrika Karlsson

RE: Bokning av campingplatser

Nja både ock, kör vi 30-40 mil med barnen så vill jag gärna veta att vi får plats. På populära ställen under semestern är det ofta helt smockfullt. Är man flera som åker tillsammans tycker jag det är trevligt att kunna få stå tillsammans också och det hade inte gått på någon camping vi besökte i somras om vi inte bokat i förväg, på många ställen hade vi blivit helt utan plats.

En camping som vi ville åka på en helg efter vår semester som inte tar bokningar var det helt omöjligt att få komma in på om man inte kunde stå på kö utanför på en vardag vid lunch...något som inte är så lätt när man inte är ledig.

När det inte är högsäsong och man reser lite närmare hemmet över helgen eller så är det ju lättare att vara spontan :)
20 okt 2009
av: Sofie Arebom

RE: Bokning av campingplatser

Om man inte ska behöva boka, behövs det nog byggas många fler campingplatser. Innan vi förstod det så stog vi i bland i kö i flera dagar. Nu bokar vi alltid under juli, men före och efter kan man vara lite mer spontan.
20 okt 2009
av: Georg Martinsson

RE: Bokning av campingplatser

Vet du om att många av våra anläggningar på Västkusten har öppet hela året? Varför inte boka en stuga på Hafsten, Lagunen, Ugglarp, Apelviken och strosa på stränder eller klippor i höstljuset? Plocka svamp? Delta i hummer fiske i Bohuslän, teater eller andra trevliga event. Gå in på www.campingvastkust.se och läs mer om vilka anläggningar som är öppna.
Under lågsäsong är det lättare att "bara komma" utan att ha bokat i förväg.
Välkommen

23 sep 2011
av: Elisabeth Ödman
Hej! Camping.se/plus har tyvärr stängt. Istället hoppas vi att ni hittar till oss och andra gäster på Facebook och på Instagram. Missa inte heller reseprogrammet Gone Camping. Om du har några frågor om detta kontakta oss gärna på info@scr.se.

Facebook
facebook.com/campingse

Instagram
instagram.com/campingse

Andra forum
Husvagn och Camping - http://www.husvagnochcamping.se/forum/
Husbilsklubben.se