Jag kan INTE rekommendera

29 jul 2012 av: Mahlin Engstrand

Tranvikens camping på Alnön, Sundsvall.

Finns ett antal anledningar till att den inte finns med i campingcatalogen kan jag tro. För det första är campingplatserna utmed badhuset och det finns inte möjlighet till 4 m åt något håll :s Vi fick en stor plats men vårt 3 m tält hamnade nästan på bilvägen. För att få tillgång till dusch var du tvungen att lösa bad i polerna (en utomhus och en inomhus som barnen visserligen gillade) Kostade 20 kr dygn. Toaletterna var de allmänna som tillhörde badstranden :( Vattnet där var inte ens dricksvatten.

Vår ström gick på kvällen och de la ut en förlängningssladd någonstans i från. Kändes så där. Visserligen verkade det finnas tvättmedel och diskmedel för användning men hela disk, mat och tvättstugan luktade mögel och var inte anpassad för att mer än en skulle behöva vara där samtidigt.
Innehållet har redigerats


Inga inlägg ännu

Hej! Camping.se/plus har tyvärr stängt. Istället hoppas vi att ni hittar till oss och andra gäster på Facebook och på Instagram. Missa inte heller reseprogrammet Gone Camping. Om du har några frågor om detta kontakta oss gärna på info@scr.se.

Facebook
facebook.com/campingse

Instagram
instagram.com/campingse

Andra forum
Husvagn och Camping - http://www.husvagnochcamping.se/forum/
Husbilsklubben.se