Ställplatser

2 nov 2009 av: Arne S

När man läser om sk. ställplatser i olika
camping tidningar så skriver man hela tiden att
dom är till för husbilar.
Får även vi med husvagnar stå på dessa ställplatser,
om man t ex bara vill sova över en natt?
Är det någon som vet (om nu vi med husvagn får stå där),
kan man stå t ex 2-3 nätter?
Innehållet har redigerats
  • Visningar: 1130
Nyckelord: ställplatser


RE: Ställplatser

Som jag har fattat det får man stå även med husvagn på ställplatserna, vill minnas att jag såg husvagnar på ställplatser här i Skåne i sommar. Men på vissa ställen kanske man inte kommer till med husvagn?
3 nov 2009
av: Sofie Arebom

RE: Ställplatser

Jag har hört från olika ställen att det ska va tillåtet även för husvagnsekipage att natta på ställplatser men aldrig fått nåt riktigt svar egentligen .

Det finns ju bara skyltar med husbil på men aldrig sett en skylt med husvagn vid dessa platser så det måste väll finnas nån form av tilläggstavla isf (förmodligen) ??

Jag har hittills undvikit att natta på ställplatser för jag har ingen lust att bli ivägföst av nån nitisk jäkel mitt i natten.

Men får jag klart besked på att det är tillåtet så tvekar jag inte att natta på dessa platser i fortsättningen ,det är ju ett bra alternativ vid ett nattstopp bara.


3 nov 2009
av: Conny Stefansson

RE: Ställplatser

I Böda hamn på Ölad finns det ställplatser med bara elstolpe och typ ett dass tror jag, där står både husbilar och husvagnar. Det som inte uttryckligen är förbjudet måste ju egentligen rimligtvis vara tillåtet :)
4 nov 2009
av: Sofie Arebom
Hej! Camping.se/plus har tyvärr stängt. Istället hoppas vi att ni hittar till oss och andra gäster på Facebook och på Instagram. Missa inte heller reseprogrammet Gone Camping. Om du har några frågor om detta kontakta oss gärna på info@scr.se.

Facebook
facebook.com/campingse

Instagram
instagram.com/campingse

Andra forum
Husvagn och Camping - http://www.husvagnochcamping.se/forum/
Husbilsklubben.se