Ha det bekvämt och lite vardagslyxigt

6 nov 2009 av: Sofie Arebom

Vi har några saker i husvagnen som gör tillvaron lite extra bekväm :)

*Riktig damsugare - vi hade först en handdamsugare som var riktigt värdelös, köpte en liten 400 kronors damsugare och är så nöjd. När man har småbarn och är på stranden hela dagarna kommer det in så väldigt mycket sand och annat småskräp, jätteskönt att bara kunna damsuga bort allt att stå med sop tycker jag är hopplöst. En annan fördel är att man även kan damsuga bilen som även den med småbarn blir väldigt smutsig på semestern.

*Vattenkanna - glöm inte vattenkannan så ni enkelt kan fylla på vatten i husvagnen.

*Kartbok - vi har lagt en kartbok i husvagnen, mysigt att sitta och fundera på vart man vill åka. På Coop fick man en fin gratis med kupong förra våren.

*Handmixer - med tillbehör som visp och hackare, helt suveränt.

"Lyxtillbehören" gör min semester enklare, hushållssysslorna går kvickare loch det blir mer tid över till att slappa i solstolen!

  • Visningar: 622


RE: Ha det bekvämt och lite vardagslyxigt

Hej
Angående vattenkanna så har jag numera alltid med 2 st
kannor så slipper man gå så många gånger när man ska hämta vatten.
Särskilt bra om det är långt till vatten kranen= mer slappartid
12 nov 2009
av: Arne S

RE: Ha det bekvämt och lite vardagslyxigt

Ha, ha, slappartid. Det gillar jag.
12 nov 2009
av: Erik Olsson

RE: Ha det bekvämt och lite vardagslyxigt

Två vattenkannor skulle ju vara superbra, om man hade fått plats med det i kofferten. I vår är det fullt med leksaker, badprylar och torkvindan. Men ofta campar vi tillsammans med någon då kan man ju låna till sin en extra kanna!

Slappartid är ju det viktigaste med semestern, jag planerar i förväg och grejjar för att få så mycket slappartid som det går ;D
13 nov 2009
av: Sofie Arebom

RE: Ha det bekvämt och lite vardagslyxigt

Torkvinda till tvätt och blöta bad och duschhanddukar är också en bra grejj, vi har en tokställning man hänger på baksidan också med handtag som färsts i vagnen och linor mellan men den hamnar ju nästan alltid i skuggan så det har fungerat sådär.

Vi köpte en campingtorkvinda på Jula i somras, man får fästa den med linor och pinnar om det blåser. Hittar den inte på deras hemsida nu men det kanske kommer in till sommaren igen.
13 nov 2009
av: Sofie Arebom
Hej! Camping.se/plus har tyvärr stängt. Istället hoppas vi att ni hittar till oss och andra gäster på Facebook och på Instagram. Missa inte heller reseprogrammet Gone Camping. Om du har några frågor om detta kontakta oss gärna på info@scr.se.

Facebook
facebook.com/campingse

Instagram
instagram.com/campingse

Andra forum
Husvagn och Camping - http://www.husvagnochcamping.se/forum/
Husbilsklubben.se