Efterlysning! Camping med stora platser...

22 nov 2009 av: Jonas Pedersen

Älskar våran vagn! men... varje sommar samma problem ! Var e EU normen på platserna från 10x10 meter till 10x15m? Var vi än kommer så e de problem att få plats. Vagnen e en 680+drag. De enda campingar det INTE är några problems är fem stjärniga! Tips emottages varmt!

  • Visningar: 1880RE: Efterlysning! Camping med stora platser...

Vår vagn är 800cm mellan sina yttersta delar.
Vi stod på Sonjas på öland i somras och där var det inga problem med dessa mått. Vi stod längst ned mot vattnet och i sidled hade vi minst 20meter, åt båda hållen.
Hade nog inte vart något problem om man hade haft en Polar Glacier heller i längsled.

Sonja ser till att alla vagnar står rätt och med dragbommen åt rätt håll.


23 nov 2009
av: Lasse Sundström

RE: Efterlysning! Camping med stora platser...

Hejsan!

De flesta av våra platser är 80kvm, men sen har vi också våra vackert belägna strandplatser som är 120 kvm stora. När man bokar dessa får man en morgontidning och frallor varje morgon på sommaren. Man måste dock vara ute i god tid med att boka dessa då dom är väldigt populära.

Strandplatserna är endast öppna under sommaren. Så ni är varmt välkomna till vår camping i vackra Luleå!

Mvh: Cathline

First Camp Luleå
0920-60300
lulea@firstcamp.se
25 nov 2009
av: Nina Bergqvist

RE: Efterlysning! Camping med stora platser...

Vissa campingar har inte förstått att vagnarna blivit större de senaste 40 åren, och ska man ha en plats där man kan ställa upp vagnen säkert så får man ofta betala extra.

Men, när ändå ämnet är uppe så vill jag påpeka att kravet (dock ej lag) på minst 4 meter mellan ekipagen är ett avstånd som man ska dela med grannarna, alltså ska inte den ena ställas sig vid tomtgränsen och den andra behöva krypa upp i buskarna. Tänk på detta och visa hänsyn i sommar, dessutom blir det så mycket trevligare om man slipper börja vistelsen med att vara förbannad på grannar som vräker ut sig.
27 maj 2011
av: Niclas Pålsson

RE: Efterlysning! Camping med stora platser...

Jag backar alltid in vagnen ca 30 cm från tomtgränsen för att nyttja hela platsen jag betalar för på förtältsidan mm .

Jag har aldrig stött på nåt problem pga det men däremot när folk bryter mot föreskrifterna å envisas med att ställa vagnen på tvären så kan det bli lite bökigt dock har det bara hänt ett par gånger sen jag började campinglivet 2002 .

Dom flesta ställer sig vad jag sett iaf som jag gör .
27 maj 2011
av: Conny Stefansson

RE: Efterlysning! Camping med stora platser...

Apelviken har stora platser och flera till på Västkusten. Läs på www.campingvastkust.se och se vilken camping du är sugen på att besöka och sen ringer du och ber om en stor plats.
23 sep 2011
av: Elisabeth Ödman

RE: Efterlysning! Camping med stora platser...

Hej. Vi var på Hagapark camping på Öland,och där har dom en del platser som är stora, men dom kostar inget extra.
3 jun 2012
av: Patrik nilsson

RE: Efterlysning! Camping med stora platser...

Södra Näs utanför Varberg eller grannen Träslövsläge bör inte vara några problem då kompisarna ligger där med sina 743 och 740+. DÄREMOT var personalen med när de skulle ha in en 800+ för den är visst 9.90 med drag.
7 jul 2012
av: Mahlin Engstrand

RE: Efterlysning! Camping med stora platser...

Kan flika in som tältare att vi har samma bekymmer, alla har inte ett litet tunneltält från Jysk, jag har ett 8x3 m tält och få in det på 80 kvm är inte alltid så roligt när man ska uppfylla brandreglerna, och ska vi upp på 100-120 kvm så det alldeles för dyrt och välja tältplatserna som ligger på tok avsides eller mitt i händelsernas centrum funkar inte när man har barn med sig, samt jag vill ha el.
24 jul 2012
av: Mikael Henningsson
Hej! Camping.se/plus har tyvärr stängt. Istället hoppas vi att ni hittar till oss och andra gäster på Facebook och på Instagram. Missa inte heller reseprogrammet Gone Camping. Om du har några frågor om detta kontakta oss gärna på info@scr.se.

Facebook
facebook.com/campingse

Instagram
instagram.com/campingse

Andra forum
Husvagn och Camping - http://www.husvagnochcamping.se/forum/
Husbilsklubben.se