Midsommar

26 jan 2010 av: Linda Grinder

Hej på er,

är det någon som har ett bra tips på campingplats med bra midsommarfirande för barn? Jag bor i Göteborg så det får inte vara alltför långt bort!

// Linda

  • Visningar: 502RE: Midsommar

Hej!

Vad som är långt bort är ju lite personligt ;) Men Åsa Camping & Havsbad kan jag rekommendera. Kan det vara ca fem mil från Göteborg kanske. Åker du lite längre har du flera stycken bra campingplatser i och runt Varberg. Björkängs Havsbad till exempel. Kanske 8-10 mil eller något i den stilen. Apelviken är också alltid bra tycker jag, men har inte varit där på just midsommar.
28 jan 2010
av: Leif Sjögren

RE: Midsommar

Björkängs havsbad hur är det, bra för barnfamiljer och är det fin strand?
30 jan 2010
av: Sofie Arebom

RE: Midsommar

Björkängs Havsbad har en fantastisk strand om man har barn. Hur lång strand som helst så det blir aldrig trångt ens när det är mycket folk. Fiska krabbor går dock inte - inte ett stenparti någon stans. Som vuxen kanske jag kan tycka att det är väl långgrunt.
1 feb 2010
av: Leif Sjögren

RE: Midsommar

Var i Ugglarp förra midsommar och de hade ett jättebra midsommarfirande där ca 5 min promenad från campingen. Även campingen var lite lagom stor och lugn för barnfamiljer.
9 feb 2010
av: Gunilla Larsson

RE: Midsommar

Tack så mycket för tipsen.

Nu längtar man ju snart ihjäl sig... :)

//Linda
20 mar 2010
av: Linda Grinder
Hej! Camping.se/plus har tyvärr stängt. Istället hoppas vi att ni hittar till oss och andra gäster på Facebook och på Instagram. Missa inte heller reseprogrammet Gone Camping. Om du har några frågor om detta kontakta oss gärna på info@scr.se.

Facebook
facebook.com/campingse

Instagram
instagram.com/campingse

Andra forum
Husvagn och Camping - http://www.husvagnochcamping.se/forum/
Husbilsklubben.se