Höstsemester-09 Hav och 15 sekundmeter häftigt

Det regnade när vi kom.Hade åkt från Varberg där vi också haft en fin plats vid havett.Skulle vi tordas ligga nära havet det skulle kunna bli hård blåst upp till 15 sekundmeter.Ja vi tordes och fick en fin plats med utsikt över Hallands Väderö.Strandpromenad in till Torekov.Blåsigt värre men så kom solen och det slutade regna.Häftigt att sitta ute och se det stormande havet på kvällen..

Vi tog en kort strandpromenad i de hårda vindarna. På natten gungade i husbilen på när den tog vind.Vi stannade 2 nätter för här var det fint.Dag 2 hade vi sol och 20 grader men fortfarande blåsigt Vi gick vi in till Torekov,In på ett museum och gick runt i staden:Handlade på konsum Sen Köpte vi räkmackor och knallade strandpromenaden hem.-Här badade ungar i vågorna .Denna camping var väldigt trivsam och vilket läge.

Nyckelord: campingplats

  • Ålder: 61
  • Ort: Östhammar
  • Medlem sedan:
    18 feb 2010

Nyckelord

Hej! Camping.se/plus har tyvärr stängt. Istället hoppas vi att ni hittar till oss och andra gäster på Facebook och på Instagram. Missa inte heller reseprogrammet Gone Camping. Om du har några frågor om detta kontakta oss gärna på info@scr.se.

Facebook
facebook.com/campingse

Instagram
instagram.com/campingse

Andra forum
Husvagn och Camping - http://www.husvagnochcamping.se/forum/
Husbilsklubben.se