Björkängs Havsbad

Under försäsongen 2010 bevistade vi Björkängs Havsbad i Tvååker tillsammans med familjen, april tom veckan efter midsommar.

Som barn och ungdom besökta jag campingen regelbundet på 70, 80 och i början på 90 talet. Campingen var ren, fräsch och trevlig redan då. Fast det fanns inget att göra som barn förutom att spela bort pengar i "spelhålan".

Nu när jag själv skaffat husvagn kändes det kul att börja sitt eget campingliv på Björkäng. Det jag fick möta var en camping som satsade på barnen. Det var fullt av aktiviteter på helgerna under försäsongen. Det bjöds på filmvisning, dataspelande, lek och hoppborg. Allt under inseende från campingens medarbetare. Från midsommar var det än mer aktiviteter och en skådespelare hade sagostunder och pedagogiska inslag för stora och små barn. Det kändes mycket tryggt att lämna sin fyraåring hos dem en stund. Dottern hade inte tråkigt någon dag. Hon älskade Björkäng.

Som vanligt erbjuder Björkäng en underbar sandstrand som är flera kilometer lång. Det känns som man är på franska reviäran :-)

Campingen prutar inte på städ av toaletter och hygienutrymmen. Det finns inget att klaga på när det gäller städningen! De har erfarna städare, inte ungdomar som tror att de städar.

Midsommarhelgen var lugn och städad. Björkäng har blivit en familjecamping!

Att tänka på när man campar på Björkäng är att fråga i receptionen eller en erfaren "säsongare" hur du skall staga tältet. Det kan blåsa en del.

Björkängs Havsbad förtjänar verkligen sina fyra stjärnor!Björkängs Havsbad


  • Ålder:
  • Ort: Borås
  • Medlem sedan:
    27 feb 2010
Hej! Camping.se/plus har tyvärr stängt. Istället hoppas vi att ni hittar till oss och andra gäster på Facebook och på Instagram. Missa inte heller reseprogrammet Gone Camping. Om du har några frågor om detta kontakta oss gärna på info@scr.se.

Facebook
facebook.com/campingse

Instagram
instagram.com/campingse

Andra forum
Husvagn och Camping - http://www.husvagnochcamping.se/forum/
Husbilsklubben.se