Den här campingen måste upplevas

Vi hade hört en del om denna camping så till slut bestämde vi oss för att med egna ögon se vad allt ståhej handlade om - och vilken upplevelse det blev!

Vi hade lite problem att hitta fram till campingen då vår GPS lurade ut oss i på en ko-stig men då jag ringde campingvärden för att be om hjälp, lotsade han oss med en vänlig hand genom de djupa Värmlandsskogarna (?). Väl framme möts vi av värden/ägaren och vi går tillsammans ut på campingområdet för att välja en plats vi tycker om. Campingtomten ligger idylliskt vid en liten anlagd sjö och vi, liksom de flesta andra, får en egen möblerad brygga, en eldstad samt en takbelagd matplats. En verkligt lyxig känsla för oss som är vana vid att det "alltid är någon annan som har fått den bästa platsen".

Campingägaren har tänk på detaljer då han har låtit sin campingplats växa fram. Det finns så mycket saker att titta på att man blir alldeles yr. Den långa cowboyfilmsgatan har gamla hus på båda sidorna som är smockfulla av kuriosa. Servicehusen är inte av senaste snitt och dricksvattnet har en färgton av en väldigt, väldigt stark rom & cola men charmen och stillheten är värt många gånger mer än en självspolande toalett eller helkaklat diskhus. Att man dessutom fritt kunde låna någon av alla de cyklar som fanns i ladan eller mot en mycket liten summa kunde köpa nyrökt sik gjorde att jag verkligen kände mig som en välkommen gäst. Välkommen var då undrar Du självklart nu - jo, till Åråshult Camping strax utanför Gullspång.

För fler bilder se mitt album!Tack för ett bra restips!
2 okt 2009
av: Mikael Johansson

  • Ålder: 48
  • Ort: Eskilstuna
  • Medlem sedan:
    16 sep 2009

Karta

Relaterade bilder

Hej! Camping.se/plus har tyvärr stängt. Istället hoppas vi att ni hittar till oss och andra gäster på Facebook och på Instagram. Missa inte heller reseprogrammet Gone Camping. Om du har några frågor om detta kontakta oss gärna på info@scr.se.

Facebook
facebook.com/campingse

Instagram
instagram.com/campingse

Andra forum
Husvagn och Camping - http://www.husvagnochcamping.se/forum/
Husbilsklubben.se