Stora Enens badplats

Det finns många fina badplatser ute på Onsala halvön, tex Utholmen på Gottskär, Röda Holme och Smarholmen. Mitt problem är att jag får panik när det är tusen stojjande ungar som skvätter omkring i långgrunda "kissevikar" med Ballerinakex i händerna. För att inte tala om hur lätt man kan tappa bort sitt eget barn i röran.
Min lilla favorit ligger istället på fjordsidan och heter Stora Enen. Här finns det en liten strand, en liten brygga, rent och klart vatten och lagom mycket folk. Ortsbefolkningen kommer cyklande i sommarslitna badrockar för ett härligt snabbdopp, barnen fiskar krabbor och det går att lugnt luta sig tillbaka och njuta av favoritboken.

Kör väg 940 förbi Onsala kyrka mot Gottskär, sväng höger på Stora Enens väg och kör hela vägen ner mot hamnen. Parkera längs vägen.
Och för dig som campar så ligger Rörviks Camping inte så långt borta.

Enjoy!


Nyckelord: onsala, stora enen

  • Ålder: 40
  • Ort: Göteborg
  • Medlem sedan:
    18 aug 2009

Karta

Nyckelord

Hej! Camping.se/plus har tyvärr stängt. Istället hoppas vi att ni hittar till oss och andra gäster på Facebook och på Instagram. Missa inte heller reseprogrammet Gone Camping. Om du har några frågor om detta kontakta oss gärna på info@scr.se.

Facebook
facebook.com/campingse

Instagram
instagram.com/campingse

Andra forum
Husvagn och Camping - http://www.husvagnochcamping.se/forum/
Husbilsklubben.se