Sveriges mysigaste camping?

Den optimalt bästa campingsemestern får man när man åker till Karlskrona och Dragsö Camping.

Vägen till campingen är väl skyltad, och från E22 passerar man på den välkomnande vägen via småbåtshamnen och fisktorget.

Karlskrona centrum bjuder på massor av sevärdheter och upplevelser med Rosenbom, Amiralitetskyrkan, Marinmuseet och inte minst "Glassiären"
och bra butiker för shopping mm.

Hit återvänder vi varje midsommar, och alldrig har vi haft anledning att bli missnöjda.
Den sköna naturen med promenadstigar runt campingen - Brändaholm, närheten till bra bad och fiske förgyller tillvaron.

Att campingen har stora ytor och fantastisk service med bra och fräscha hygienutrymmen och dessutom trevliga och familjära aktiviteter gör inte vistelsen sämre.

Vi kan varmt rekomendera denna camping, och garanterar att du inte blir besviken!

Nyckelord: dragsö camping

Bra tips! Har varit i Karlskrona trakterna flera gånger, men aldrig ställt upp på Dragsö.
12 nov 2009
av: Urban Johansson

Må vara en utav dessa då. Medskogsjön eller Frevisören.
14 nov 2009
av: Lasse Sundström

Ja hit åker man gärna om och om igen. Vi var här i en vecka i somras. Tyvärr tog semestern slut annars hade vi stannat mycket längre. Bra service med bla båtuthyrning vilket vi gjorde en heltag i toppenväder. Bra plats vid vattnet fick vi och helheten är perfekt. Hit kommer vi att återkomma många gånger.
5 dec 2009
av: Gunilla Larsson

Dragsö camping är en mycket trevlig familje camping, för alla familje medlemar. Det finns en skön "puls" på denna camping
28 apr 2010
av: Anders Pedersen

Karlskrona är jättefint. Men jag kommer då aldrig att återvända till dragsö camping. Trånga platser när vi blev lovade en stor. Långt till servicehus. Många som använder samma servicehus, så det är alltid kö, vad du än ska göra. DIska, toa, duscha. Ja allt. Många som pinkar i skogen pga av det. Alltid kö vilken tid du än kommer. Jag kommer inte återvända till denna camping. Den är inte värd 4 stjärnor.
9 jul 2010
av: Malin Didriksson

Glömde även skriva att jag passade på att duscha en gång på dagen då det inte var kö. Inga andra som dusckade heller för den delen. Innan mina tre minuter var slut så hade lamporna slocknat (eftersom det är rörelsesensorer) Fick stå en stund innan de va någon som kom in så lamporna tändes igen! Dålig stil att man inte ens kan duscha i 3 min innan lamporna slocknar ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! Jag vill allafall ha ljust när jag duschar!
22 jul 2010
av: Malin Didriksson

Svar till Malin Didriksson När det gäller våra platser på campingen så har vi differentierad prissättning i 4 olika zoner där kunden själv kan välja storlek på sin tomt. Det kan vara värre fram i mitten på juli då vi i regel har helt fullt på anläggningen. Hade Du kontaktat oss så hade vi gjort allt i världen för att se till att du erhållit en större plats. När det gäller avstånd till servicehus så har vi enligt klassificeringsystemet för svensk camping uppfyllt mer än väl avstånden som är stipulerade för hur långt man skall ha till servicehusen. När det gäller belysningen i servicehusen så har vi ett långt gånget program för miljötänkande i vårt företag och har därför installerat rörelsevakter i servicehusen för att spara energi. Däremot vet vi att vi vid flera tillfällen haft sabotage av den formen att någon har kommit på hur man ändrar tiden på rörelsevakterna så att tiden minskas och det löste vi i mitten av denna säsong genom att byta rörelsevakter till en säkrare modell. Du noterar även att det är långa köer. Vid den tid som Du förmodligen besökt oss ( före den 9/7) är detta ganska omöjligt eftersom vi även här ligger mycket överdimensionerade när det gäller klassificeringen för svensk camping och har ej upplevt detta fenomen tidigare. Återigen så tycker vi att det vore tacksamt om du vid besökstillfället tagit kontakt med ägare eller platschef så hade vi gjort vårt yttersta för att ställa dina problem till rätta. Med vänlig hälsning och naturligtvis är du välkommen åter igen och då skall vi göra vårt yttersta för att du skall trivas. MVH Dragsö Camping & Stugby Thomas Berg/vd
21 okt 2010
av: Andreas Berg

vi var på denna camping i slutet av sommaren 2009 och týckte här var så hemtrevligt och fint med rena fräscha servicehus, en städerska som var superduktig i att hålla rent och snyggt både inne och utanför.hade en fin plats alldeles vid vattnet Vi trivdes så bra att vi stannade en natt extra detta är en av de finaste campingar vi varit på och jättetrevligt bemötande och en restaurang med jättegod mat.vi kommer åter när vi har vägarna förbi var så säker Östhammarsbor i husbil
20 jun 2011
av: Ann-Britt Karlsson

  • Ålder: 63
  • Ort: Halmstad
  • Medlem sedan:
    18 sep 2009

Relaterade bilder

Hej! Camping.se/plus har tyvärr stängt. Istället hoppas vi att ni hittar till oss och andra gäster på Facebook och på Instagram. Missa inte heller reseprogrammet Gone Camping. Om du har några frågor om detta kontakta oss gärna på info@scr.se.

Facebook
facebook.com/campingse

Instagram
instagram.com/campingse

Andra forum
Husvagn och Camping - http://www.husvagnochcamping.se/forum/
Husbilsklubben.se