Dragsö, Karlskrona

Vår första tältning för år 2010 blev på Dragsö camping i Karlskrona. Jättemysig och fin camping. Här finns bl.a ett roligt äventyrsgolf med 18 hål. Cykeluthyrning och lite uppträden m.m. Fina fräscha toaletter och duschar (5:- för 3 minuter). Mysig trollskog, man går runt ön på ca 20 minuter. Man kan också promenera in till Karlskrona på ca 20 minuter. Fin utsikt mot Karlskrona. Vi var bl.a och besökte Rosenbom, en härlig glassaffär som finns på stortorget GLASSIÄREN och vi åkte det lilla citytåget som tog ca 30 minuter och vi besökte Marinmuseumet.

Dragsö är en underbar camping. Vi har varit där under midsommarhelgen ända sedan jag träffade min man för över 35 år sedan. Personalen är alltid lika trevliga och vänliga. Anna B
10 jun 2010
av: Anna Björkman

Vi var där en vecka förra året. Det är en superfin camping. Perfekt för min familj då det finns bmånga barnaktiviteter men Campingen passar alla då det fär fin miljö och Karlskrona erbjuder många saker att se och göra.
14 jul 2010
av: Magnus Hertzman

  • Ålder: 45
  • Ort: Växjö
  • Medlem sedan:
    1 okt 2009

Relaterade bilder

Hej! Camping.se/plus har tyvärr stängt. Istället hoppas vi att ni hittar till oss och andra gäster på Facebook och på Instagram. Missa inte heller reseprogrammet Gone Camping. Om du har några frågor om detta kontakta oss gärna på info@scr.se.

Facebook
facebook.com/campingse

Instagram
instagram.com/campingse

Andra forum
Husvagn och Camping - http://www.husvagnochcamping.se/forum/
Husbilsklubben.se