Talluddens camping, Färjestaden Öland

Har precis kommit hem från Talluddens camping i Färjestaden. Fin mindre camping med både äventyrs- och fantasigolf. Pool finns med inträdesavgift. Jättefin strand med mjuk vit sand och fin havsbotten. Långgrunt.
Servicehuset är helt okej. Kaklat inne på toaletterna som är både för män och kvinnor. Micro o spis finns i köket. 3 duschar i damrummet som dock inte är kaklat. Dusch kostar 5 kronor. Att byta kylklampar kostar 5 kronor stycket. I receptionen finns några få artiklar att köpa förutom glass. Man kan handla i Färjestaden och det ligger ju på gångavstånd eller så tar man bilen!. Statoil finns precis utanför campingen. När vi var på campingen åkte vi in till Kalmar och åkte med Flundran, en liten öppen båt för 12 personer. Tog ca en timme. Man fick åka "inne i Kalmar" under små broar då man fick ducka med huvudet och på ett stället huka sig ner på golvet. Spännande för barnen :-). Vi åkte också söderut och besökte Långe Jan.


Nyckelord: servicehuset

  • Ålder: 45
  • Ort: Växjö
  • Medlem sedan:
    1 okt 2009

Karta

Hej! Camping.se/plus har tyvärr stängt. Istället hoppas vi att ni hittar till oss och andra gäster på Facebook och på Instagram. Missa inte heller reseprogrammet Gone Camping. Om du har några frågor om detta kontakta oss gärna på info@scr.se.

Facebook
facebook.com/campingse

Instagram
instagram.com/campingse

Andra forum
Husvagn och Camping - http://www.husvagnochcamping.se/forum/
Husbilsklubben.se