Ekerums Camping, Öland

Ekerums camping har vi varit på några gånger då vi hälsat på vänner och sovit över men nu tältade vi själva här en natt (pga att vädret skulle bli dåligt).

Det är ju en stor camping med mycket aktiviteter som cyklar att hyra där man kan cykla flera på en gång. Minst en person måste vara från 15 år. Det har väl varit för många incidenter när barnen cyklat runt själva. Sen finns det pool som ingår i campingavgiften, minigolf, små elbilar för mindre barn, affär m.m.

Själv tycker jag inte att servicehusen är så fina. Speciellt inte de röda. De vita och gula har man en kod till och de är väl lite bättre. Stranden kunde också vara finare tyckte jag. Det ligger tång (eller vad det är) på stranden och det ser inte fint ut. Sen är det långgrunt, bra för de med små barn.

Det är väl helt okej att campa här men det är ingen favorit. Men visst kan jag tänka mig att komma tillbaka några nätter...


  • Ålder: 45
  • Ort: Växjö
  • Medlem sedan:
    1 okt 2009
Hej! Camping.se/plus har tyvärr stängt. Istället hoppas vi att ni hittar till oss och andra gäster på Facebook och på Instagram. Missa inte heller reseprogrammet Gone Camping. Om du har några frågor om detta kontakta oss gärna på info@scr.se.

Facebook
facebook.com/campingse

Instagram
instagram.com/campingse

Andra forum
Husvagn och Camping - http://www.husvagnochcamping.se/forum/
Husbilsklubben.se