Böda Hamns camping, finn lugnet på Öland

Om du precis som vi gillar sol, bad och lugn och ro på familjecamping kan Böda Hamns camping på Öland varmt rekomenderas.
Böda Hamns Camping

Campingen ligger naturskönt till med träd och buskar samt stora grönområden inne på campingen. Närheten till stranden är toppen, man går genom ett litet skogsparti och över sanddynorna 50 meter och sedan är man där.

Själva campingen har alla nödvändiga faciliteter, ett stort fint kök och rena fräsha duschar och toaletter mm. Det finns en liten butik som är kombinerad reception, utbudet är inte jättestort men det nödvändigaste kan handlas här. Ett lite större mer ganska välsorterat Ica finns på 10 minuters gångavstånd, skönt att kunna handla utan att behöva ta bilen.

Campingen har minigolfbana och studsmatta till barnen samt en lekplats med ett stort skepp som är väldigt populärt hos våra barn. För en barnfamilj har campingen bra storlek och barnen håller sig sysselsatta trots att det inte anordnas aktiviteter.

I samma hus som receptionen finns en Restaurang/pub där man kan äta en bit mat eller ta en öl på kvällen och bjuda barnen på glass, det finns en fin uteservering där man samtidigt kan hålla uppsikt över barnen på lekplatsen.


Stranden är lång och med fin vit sand, det är långgrunt och vattnet är fyllt av maneter som man kan fånga och kika på. Längst ner på stranden ligger hundbadet, stranden används även av allmänheten men även under riktigt fina sommardagar kan man hitta sig en plats i solen då det sällan är helt smockfullt.

Nere i själva hamnen finns en fiskrestaurang, glassbar, en liten pub, fiskebåtar att kika på och några små kuriosabutiker.

Det finns mycket att göra på Öland, besök till exempel Borgholms Slott, Lådbilslandet eller Trollskogen. Glöm inte heller bort att ta ett bad uppe på norra Öland i Byxelkrok på stranden med alla fina släta stenar!

Ölandsturist, bra informationssida
Restaurangen med rökeri i hamnen


Skönt med förtät när man ligger några dagar


Ronja kastar pinnar till Xena


Hamnen


Grattis Sofie! Helt klart värdig vinnare... inte första gången du vann va? MVH/Henrik
31 mar 2010
av: Henrik Björkman

Tick-tack, nej jag har vunnit en gång tidigare. Verkar inte ha något bättre för mig än att resetipsa ;)
9 apr 2010
av: Sofie Arebom

Hej! Camping.se/plus har tyvärr stängt. Istället hoppas vi att ni hittar till oss och andra gäster på Facebook och på Instagram. Missa inte heller reseprogrammet Gone Camping. Om du har några frågor om detta kontakta oss gärna på info@scr.se.

Facebook
facebook.com/campingse

Instagram
instagram.com/campingse

Andra forum
Husvagn och Camping - http://www.husvagnochcamping.se/forum/
Husbilsklubben.se