Borstahusens camping, Landskrona

Bostahusens camping ligger precis utanför Landskrona nere vid havet, stranden ligger verkligen ett stenkast från campingen.

Från vissa platser som de vi campade på har man havsutsikt. Eftersom att vi var där tidigt på våren under April så hamnade vi mitt en en vårstorm med ösregn en kväll och fick förankra förtältet ordentligt.


Camping med härlig utsikt

Campingen har fina toaletter duschar och kök, inga lyxiga faciliteter men fullt tillräckligt. På området finns en liten lekplats. Butik med varor som man kan behöva komplettera med finns i anslutning till receptionen. Under sommarperioden anordnas dans och uppträdanden vid puben.

Precis utanför campingen ligger en fin sandstrand och en lång brygga som man kan bada ifrån, det finns även en lekplats med gungor nere på stranden. Det ligger en fin strandprommenad längst med kusten där man kan gå eller cykla, följer man strandprommenaden kommer fler stränder längre bort, hagar med kor och vacker natur.


Bryggan


Det var lite för kallt för bad i april men fortfarande härligt nere vid vattnet

Hej! Camping.se/plus har tyvärr stängt. Istället hoppas vi att ni hittar till oss och andra gäster på Facebook och på Instagram. Missa inte heller reseprogrammet Gone Camping. Om du har några frågor om detta kontakta oss gärna på info@scr.se.

Facebook
facebook.com/campingse

Instagram
instagram.com/campingse

Andra forum
Husvagn och Camping - http://www.husvagnochcamping.se/forum/
Husbilsklubben.se