Tosselilla Sommarland

Tosselilla sommarland ligger mitt i hjärtat av Skåne. Jag kan lova er en heldag till ett rimligt pris på denna temapark. Det finns roliga saker för barn i alla åldrar, stora hoppkuddar, söta djur barnen kan klappa och kika på, stort vattenland och inte att förglömma roliga karuseller!

Vattenlandet är anpassat både för små och stora barn men även som vuxen kittlar det lite i magen när man åker den stora vattenrutchbanan eller skumpar ned för forsen – med eller utan jättebadring. I glasskiosken kan du köpa alla smaker du- och barnen – kan önska er, lunch finns också att köpa för den som inte packat matsäck.

Barnen kan prova på ponnyridning och köra med småbilar som går i lagom fart, lotter och chokladjhul med spännande eller smaskiga vinster finns såklart. På Tosselilla sommarland hittar du karuseller som roar och ibland skrämmer såväl barn som vuxna och det bästa är man man kan åka om och om och om igen...

Jag rekomenderar att ta med god matsäck eller att utnyttja någon av alla de fina grillar som finns tillgängliga att låna gratis på sommarlandet – även kol finns – för energi som räcker hela dagen. Packa två extra flaskor vatten, för solen skiner alltid på Tosselilla och glöm inte att ta en tur med Tosselillatåget för rundvisning av hela sommarlandet!


Vi är nyss hemkommna från skara men detta verkar oxå intressant .
12 jul 2011
av: Conny Stefansson

Man fyller en hel dag här, precis så att man hinner med allt under en dag utan att behöva springa i panik timmen innan de stänger. Ett stort plus för oss är att det är så nära också :)
12 jul 2011
av: Sofie Arebom

Hej! Camping.se/plus har tyvärr stängt. Istället hoppas vi att ni hittar till oss och andra gäster på Facebook och på Instagram. Missa inte heller reseprogrammet Gone Camping. Om du har några frågor om detta kontakta oss gärna på info@scr.se.

Facebook
facebook.com/campingse

Instagram
instagram.com/campingse

Andra forum
Husvagn och Camping - http://www.husvagnochcamping.se/forum/
Husbilsklubben.se