Västervik är fantastiskt !

vill bara tipsa om underbara lysingsbadet i västervik. Där finns allt du behöver en sommar oavsett om du r liten eller stor familj. Det finns massor av aktiviteter för både yngre barn och för tonåringarna. Ett härligt poolområde med gratis inträde när du bor på campingen. En superfin gästhamn precis brevid. De flesta servicehusen (dock inte alla) är alltid välstädade och frächa. Det finns tvätt/torkmaskiner att boka och detta ingår ocksås i campingavgiften. Super för en barnfamilj tycker jag. Det är bara att ta fiskespöet och betet med och traska ut på en kobbe och prova fiskelyckan. Staden västervik är en mysig stad att strosa runt i om man känner för det. Nej oavsett om du vill ha full rulle runt dig eller koppla av i lugnet på en kobbe i skärgården så är lysigsbadet något för dig. Rekomenderas varmt!!

Kan inte mer än att hålla med. Men i år får vi klara oss utan lysingsbadet eftersom vi har en säsongplats på annan ort. Men som frun sa till mig vi skulle ha 2 vagnar en uppställd den andra kuska runt med.
1 jul 2011
av: Anders Christoffersen

Har inte varit där än men hoppas komma dit i framtiden så vi kan kolla in campingen .
1 jul 2011
av: Conny Stefansson

  • Ålder: 45
  • Ort: Fredriksberg
  • Medlem sedan:
    11 okt 2009

Nyckelord

Hej! Camping.se/plus har tyvärr stängt. Istället hoppas vi att ni hittar till oss och andra gäster på Facebook och på Instagram. Missa inte heller reseprogrammet Gone Camping. Om du har några frågor om detta kontakta oss gärna på info@scr.se.

Facebook
facebook.com/campingse

Instagram
instagram.com/campingse

Andra forum
Husvagn och Camping - http://www.husvagnochcamping.se/forum/
Husbilsklubben.se