Missnöjd

hit kommer vi troligen aldrig mer åka det va för dyrt . jag menar 280 kr för lågsäsong plus hundra kronor för att duscha . hutlöst.sen va det inget speciellt trots sina 4 stjärnor .
jag skulle inte rekomendera detta ställe för mina vänner , det finns både bättre och billigare och trevligare campingställe.

Nyckelord: ramsvik

Tur att smaken är som baken - delad. Vi tillbringade helgen i mitten av maj på Ramsvik med vår husvagn. Fick en av deras egna husvagnsplatser de brukar ställa upp hyrvagn på. Alldeles intill bryggan med vatten på två sidor om vagnen. (utnämnd till Sveriges vackraste husvagnsplats) Övriga släkten bodde i stugorna intill och vår upplevelse var total! Kanske inte charmigt med asfalten överallt men visst kan vi tänka oss att ge det en chans till. Lutar åt eftersäsong.
18 jul 2011
av: Mahlin Engstrand

  • Ålder: 48
  • Ort: Fotskäl
  • Medlem sedan:
    29 apr 2011

Nyckelord

Relaterade bilder

Hej! Camping.se/plus har tyvärr stängt. Istället hoppas vi att ni hittar till oss och andra gäster på Facebook och på Instagram. Missa inte heller reseprogrammet Gone Camping. Om du har några frågor om detta kontakta oss gärna på info@scr.se.

Facebook
facebook.com/campingse

Instagram
instagram.com/campingse

Andra forum
Husvagn och Camping - http://www.husvagnochcamping.se/forum/
Husbilsklubben.se