Örtspa med Alexandra de Paoli på Kerstins Udde

Den 8 november 2009 samlades en grupp örtintresserade på Kerstins Udde och gjorde sina egna juldoftande Spaprodukter under ledning av Alexandra De Paoli, känd örterapeut från TV.

Med hjälp av torkade örter, ekologiska doft essenser och enkla ingredienser från skafferiet skapade vi härliga spaprodukter för hela kroppen.

Vad sägs om den nya uppfinningen Kerstins Älgtvål av fräken och kvanne med doft av fjäll och skog, en stärkande tvål både för hud och sinne. Eller Antes jultvål som förutom att den tar bort både fisklukt och motoroljan doftar gott av kaffe och julkryddor.

Deltagare från Undrom i söder till Umeå i norr njöt av en rofylld och kreativ dag för både kropp och själ. Som avslutning provade vi våra produkter
och "behandlade oss" i Spa-avdelningenatt och njöt av våra nya spaprodukter i Spaavdelningen, som örttvålar, saltskrubb, ansiktsvatten och skummande och väldoftande badolja. Innan vi gick hem så tog vi på vårt nytillverkade chokladcerat.

Som vanligt med Alexandra så efterlämnar hon supernöjda deltagare som njuter för fullt och gärna återkommer.

Alexandra som är känd som örterapeut från TV programmet Strömsö som gick i SVT på fredagkvällar i somras återkommer med sitt populära örtspa med örtvandring i juli sommaren 2010.

Vill du läsa mer om de örtspa vi hade med Alexandra sommaren 2009 följ den här länken.

artiklar i alleanda nära


Hej! Camping.se/plus har tyvärr stängt. Istället hoppas vi att ni hittar till oss och andra gäster på Facebook och på Instagram. Missa inte heller reseprogrammet Gone Camping. Om du har några frågor om detta kontakta oss gärna på info@scr.se.

Facebook
facebook.com/campingse

Instagram
instagram.com/campingse

Andra forum
Husvagn och Camping - http://www.husvagnochcamping.se/forum/
Husbilsklubben.se