Vintercamping Stockholm

Har varit vid några tillfällen i Flottsbro, södra Stor-Stockholm. Kan bara rekommendera platsen för vintercamping (direkt anslutning till skidbacke med skiduthyrning).

Om jag ska gnälla lite, så liknar campingen på helgerna mer en parkeringsplats än en camping (helt enkelt för att området faktiskt används som parkering för skidbacken). Annars: trevlig personal och bra öppethållande.

Med bil är det endast några minuter till pendeltågsstationen Flemingsberg -> snabbt att ta sig in till Stockholm.

Nyckelord: stockholm, vintercamping

Intressant! Det var länge sedan vi vintercampade och det är kanske dags igen. Här är en extern artikel som jag hittade om vintercamping: http://www.restauratoren.se/zino.aspx?articleID=16184
5 feb 2010
av: Urban Johansson

Närmare till tunnelbanan i Masmo. Dock skulle jag ta bilen in till Stockholm och parkera där inne. Enklast och bekvämast. Har man gått en hel dag inne i stan är det rätt skönt att sätta sig i sin egen bil igen.
13 feb 2010
av: Lasse Sundström

  • Ålder: 39
  • Ort: Linköping
  • Medlem sedan:
    2 feb 2010
Hej! Camping.se/plus har tyvärr stängt. Istället hoppas vi att ni hittar till oss och andra gäster på Facebook och på Instagram. Missa inte heller reseprogrammet Gone Camping. Om du har några frågor om detta kontakta oss gärna på info@scr.se.

Facebook
facebook.com/campingse

Instagram
instagram.com/campingse

Andra forum
Husvagn och Camping - http://www.husvagnochcamping.se/forum/
Husbilsklubben.se