Svenska Arrow
Erbjudande Från

Fördelar och fakta

Välkommen till Sverige och Europa. Camping Key Europe är kortet som knyter samman campingplatser över hela Europa. Med kortet i plånboken ligger Europa öppet för dig och din semester blir bekvämare, tryggare och billigare. När du checkar in på en campingplats som är ansluten till SCR Svensk Camping behöver du ett Camping Key Europe.

Varför Camping Key Europe?

De campingplatser i Sverige som är anslutna till Camping Key Europe är medlemmar i branschorganisationen SCR Svensk Camping.  

Det finns flera anledningar till att vi tillämpar kortsystemet:

- Kortavgiften bidrar till att kvalitetssäkra campingupplevelsen. Intäkterna från kortet går t ex till arbetet med elsäkerhet, brandsäkerhet, miljöfrågor och utveckling av campingplatserna.   
- Kortet ger snabb hantering vid in- och utcheckning. Inga papper att fylla i, det är bara att dra kortet så är det klart. Detta effektiviserar arbetet på campingplatserna och håller ner campingavgiften.

Kortets mervärde för dig som gäst:

- Snabb in- och utcheckning på alla campingplatser som är anslutna till SCR Svensk Camping.
- Olycksfallsförsäkring. Genom kortet är hela familjen försäkrade vid en eventuell olycka. Läs mer här
- Tillgång till, och rabatt på, 1000-tals campingplatser i Europa. Läs mer på campingkey.com
- Rabatter och erbjudanden i Sverige samt ute i Europa. Sök bland alla korterbjudanden eller ladda ner en PDF med en översikt över årets svenska korterbjudanden.

Dessutom får man:
- Katalogen Svensk Camping hem i brevlådan.
- Tillgång till appen Camping Key Europe (finns på App Store och Google Play).
- Nyhetsbrevet Upptäck Sverige från Camping.se.

Kortet kostar 150 kr per år och du kan köpa här eller direkt ute på campingplatsen när du checkar in.

Vilka står bakom Camping Key Europe?

Camping Key Europe ägs av Camping Key Alliance. SCR Svensk Camping är en av parterna i Camping Key Alliance, de övriga parterna är NHO Reiseliv i Norge, Campingrådet i Danmark, Camping Finland, ANWB i Nederländerna och ADAC i Tyskland. Mer information finns på Campingkeyalliance.com.

Villkor för Camping Key Europe

SCR Svensk Campings campingplatser tillämpar Camping Key Europe. Detta innebär att du som gäst skall vara försedd med Camping Key Europe. Vissa stuganläggningar tillämpar inte systemet.Om du saknar giltigt Camping Key Europe utfärdas ett kort vid incheckning.

 

För att kortet skall kunna användas så måste det (a) vara aktiverat/giltigt i SCR Svensk Campings kundvårdssystem, (b) försett med ett giltighetsmärke (tryckt eller påklistrat) för aktuellt år. Giltigheten är knuten till årtalet på märket/kortet.

Borttappat kort ersätts ej och spärras mot användande. Eventuellt årsmärke ersätts ej. Kortet skall signeras på baksidan. Signerandet innebär att innehavaren godkänt ovanstående villkor för användandet. Kort utan signatur godkänns ej.

Läs mer om villkor och personuppgifter

Annonser
Tipsa en vän
Logga in