Erbjudande Från

Fördelar och fakta

Välkommen till Sverige och Europa. Camping Key Europe är kortet som knyter samman campingplatser över hela Europa. Med kortet i plånboken ligger Europa öppet för dig och din semester blir bekvämare, tryggare och billigare. Camping Key Europe används av samtliga SCR-anslutna campingplatser i Sverige och du behöver kortet för att bo på en SCR-ansluten campingplats.

Kortet kostar 150 kr per år och du kan köpa det här på Camping.se eller direkt ute på campingplatsen när du checkar in. Camping Key Europe gör din semester billigare, smidigare och tryggare.

Tillgång till 450 svenska och tusentals Europeiska campingplatser

Ett brett urval av Europas bästa campingplatser.

Rabatter och erbjudanden

Färjeresor, mat, shopping, upplevelser bland mycket annat.
Läs mer om dina erbjudanden och rabatter

Olycksfallsförsäkring

Självriskfri och gäller alla i familjen
Läs mer om din olycksfallsförsäkring

Snabbare in och utcheckning

Inga papper att fylla – visa bara upp kortet och allt är klart.

Kvalitetssäkrad campingsemester

Alla svenska campingplatser där kortet gäller är medlemmar i  SCR och därmed kvalitetssäkrade.

Dessutom får du:

-Katalogen Svensk Camping hem i brevlådan
-Magasinet Gone Camping hem i brevlådan (i katalogen)
-Nyhetsbrevet Upptäck Sverige från Camping.se
-Boenderabatt på 2 500 campingplatser i Europa (ej i Sverige)

Vilka står bakom Camping Key Europe?

Camping Key Europe ägs av Camping Key Alliance. SCR, Sveriges Camping- och Stugföretagare är en av parterna i Camping Key Alliance. De övriga parterna är NHO Reiseliv i Norge, Campingrådet i Danmark, Camping Finland, ANWB i Nederländerna och ADAC i Tyskland. Camping.se är återförsäljare av kortet och tillhandahåller information om det. Mer information finns på Campingkeyalliance.com.

Villkor för Camping Key Europe

SCR:s campingplatser tillämpar Camping Key Europe. Detta innebär att du som gäst skall vara försedd med Camping Key Europe. Vissa stuganläggningar tillämpar inte systemet.Om du saknar giltigt Camping Key Europe utfärdas ett kort vid incheckning.

 

För att kortet skall kunna användas så måste det (a) vara aktiverat/giltigt i SCR:s kundvårdssystem, (b) försett med ett giltighetsmärke (tryckt eller påklistrat) för aktuellt år. Giltigheten är knuten till årtalet på märket/kortet.

Borttappat kort ersätts ej och spärras mot användande. Eventuellt årsmärke ersätts ej. Kortet skall signeras på baksidan. Signerandet innebär att innehavaren godkänt ovanstående villkor för användandet. Kort utan signatur godkänns ej.

Läs mer om villkor och personuppgifter

Annonser
Tipsa en vän
Logga in