Camping.se använder cookies för statistik, marknadsföringsändamål och för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Här kan du läsa mer om hur vi hanterar cookies.

OK
Erbjudande Från

100 kr rabatt på Diggiloo

Med Camping Key Europe får du 100 kr rabatt på numrerad parkettplats och 60 kr på sittplats i det gröna*. Pris från 335 kr. Dessutom, två barn till och med 14 år går gratis på vuxens biljett på sittplats i det gröna.

Välkommen till den perfekta sommarkvällen för hela familjen - Diggiloo!

För 17:de året i rad är det dags för Sveriges största sommarturné Diggiloo att ge sig ut på vägarna. Och med rutinerade Diggiloo-artister som Jessica Andersson, David Lindgren, Magnus Carlsson och nykomlingarna Arvingarna - bara för att nämna några - kan det inte bli annat än succé.

David Lindgren har från och med förra året axlat rollen som "nya Lasse Holm" och driver hela showen framåt med både mellansnack och intervjuer med de andra artisterna. Diggiloo-veteranerna Magnus Carlsson och Thomas Petersson gör comeback på scenen i sommar, liksom Mariette som gjorde succé förra året. Självklart ser du även några nya ansikten, och både John Lundvik och Mimi Werner är med för första gången.

Rabatt med Camping Key Europe

Med Camping Key Europe får du rabatt vid köp av biljetter till årets sommarturné. Du får 100 kr rabatt på alla parkettplatser och 60 kr på sittplats i det gröna.*

Läs mer och boka här

Bo på campingplats nära showen

Här på Camping.se hittar du hela turnéplanen tillsammans med tips på boende på campingplats i närheten.

Till turnéplanen med boendetips

Bokning och villkor

  • Gäller för dig som har ett aktivt Camping Key Europe.
  • Bokning sker online via länken ovan.

 

*Avvikande sektioner och rabatter förekommer.

  • Gäller endast nybokningar och kan ej kombineras med andra erbjudanden.
  • Erbjudandet gäller t.o.m. föreställningsdag.
  • Var beredd att visa upp ditt Camping Key Europe vid entrén.
Annonser
Tipsa en vän