Camping.se använder cookies för statistik, marknadsföringsändamål och för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Här kan du läsa mer om hur vi hanterar cookies.

OK
Erbjudande Från

Fördelar och fakta

Välkommen till Sverige och Europa. Camping Key Europe knyter samman campingplatser över hela Europa. Med ett aktivt Camping Key ligger Europa öppet för dig och din semester blir bekvämare, tryggare och billigare. När du checkar in på en campingplats som är ansluten till SCR Svensk Camping behöver du ett Camping Key Europe.

Varför behöver du Camping Key Europe?

Campingplatser som är anslutna till Camping Key Europe är medlemmar i branschorganisationen SCR Svensk Camping som verkar för en hållbar utveckling av campingplatser i Sverige.

Kortavgiften finansierar kvalitetssäkring, arbete med el- och brandsäkerhet, miljöfrågor och annan utveckling av campingplatser.

Fördelar för dig som gäst:

Förutom arbetet med att ge dig en kvalitetssäkrad campingupplevelse ger Camping Key Europe en rad direkta fördelar till dig som gäst. 

- Enkel och snabb in- och utcheckning. Inga papper att fylla i, det är bara att skanna kortet från mobilen så är det klart.
- Ansvars- och olycksfallsförsäkring. Med kortet är hela familjen försäkrad vid eventuell olycka. Läs mer »
- Rabatter och erbjudanden. Läs mer »
- Boenderabatt på 1000-tals campingplatser i Europa. Läs mer på campingkey.com »
- Katalogen Svensk Camping hem i brevlådan i början av året.
- Inspiration via nyhetsbrev.

Plastkortet är numera digitalt

När du köper Camping Key Europe får du nu ett digitalt version att ladda ner i appen "My Camping Key". Giltigt i 12 månader från dagen du köper det. Mer information om det digitala Camping Key Europe här.

Priset på Camping Key Europe
Alla Camping Key Europe som säljs online kostar 150 SEK och 160 SEK om det köps direkt på campingplatsen. Spara tid och pengar, köp Camping Key Europe här »   

Vilka står bakom Camping Key Europe?

Camping Key Europe är en del av Camping Key Alliance som är ett europeiskt samarbete mellan branschorganisationerna för Camping i Sverige, Norge och Finland campingplatserna samt med konsumentorganisationerna ANWB i nederländerna och ADAC i Tyskland. Läs mer på Campingkeyalliance.com »

Villkor för Camping Key Europe

SCR Svensk Campings campingplatser tillämpar Camping Key Europe. Detta innebär att du som gäst skall vara försedd med Camping Key Europe. Vissa stuganläggningar tillämpar inte systemet.Om du saknar giltigt Camping Key Europe utfärdas ett kort vid incheckning.

För att kortet skall kunna användas så måste det vara aktiverat/giltigt i SCR Svensk Campings kundvårdssystem. Giltigheten är knuten till månad/år på plastkortet eller till datumet i appen My Camping Key.

Läs mer om villkor och personuppgifter

Annonser
Tipsa en vän