Camping.se använder cookies för statistik, marknadsföringsändamål och för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Här kan du läsa mer om hur vi hanterar cookies.

OK
Erbjudande Från

App istället för plastkort – för enkelhetens skull

Undersökningar visar att svenska konsumenter vill ha färre plastkort i plånboken, därför ersatte vi under 2018 drygt 250 000 plastkort med en app, Camping Key. Klivet in i den digitala världen gör det möjligt för oss att enklare erbjuda dig riktigt bra förmåner och nya tjänster som förstärker din campingupplevelse.

När du checkar in på en campingplats som är ansluten till SCR Svensk Camping behöver du antingen ett Camping-ID eller ett Camping Key Europe. Ett Camping-ID kan du få utan kostnad medan Camping Key Europe kostar 199 kr, men båda finns tillgängliga i appen Camping Key som du laddar ner på App Store eller Google Play.

Köper du till ett Camping Key Europe får du tillgång till boenderabatter på nära 3 000 campingplatser i Sverige och Europa, en uppsjö förmånliga rabatter och erbjudanden såväl lokalt som nationellt och en helt kostnadsfri internationell ansvars- och olycksfallsförsäkring som gäller för hela familjen. Som om det inte vore nog får du också Magasinet Camping.se kostnadsfritt direkt hem till dig i brevlådan under februari-mars (ordinarie pris 99 kr, gäller svenska hushåll).

Appen Camping Key ger dig alltså tillgång till enkel och snabb incheckning direkt i mobilen med hjälp av en QR-kod. Du slipper krångel med plastkort och manuell registrering.

Tack vare appen har du också bättre koll på din campinghistorik. Här samlas dina in- och utcheckningar på campingplatser och de presenteras i en lättillgänglig loggbok. Loggboken har snabbt blivit en uppskattad tjänst och nya spännande funktioner är på gång.

Med Camping Key Europe i telefonen blir även erbjudanden och boenderabatter mer tillgängliga för dig. Du kan enkelt navigera i appen och hitta det som passar just dina behov. Vi bygger hela tiden ut utbudet så ha koll på vad som händer i din app - det är det värt! 

Snabbfakta om appen Camping Key

  • Alltid tillgängligt i mobilen, även offline i fem dagar.
  • Kan aktiveras på upp till tre enheter samtidigt.
  • In- och utcheckning via QR-kod.
  • Möjlighet att uppdatera/redigera dina uppgifter samt vilken information du vill ha från oss.

 

Så här aktiverar du appen Camping Key

  • Köp Camping Key Europe eller skaffa ett Camping-ID
  • Ladda ner och installera appen Camping Key. Tillgängligt för Android- och Iphone-användare. Se länkar nedan.
  • Aktivera appen genom att ange ditt Camping-ID eller Camping Key Europe nummer som står på kvittot du får efter köpet. Spara kvittot!
  • Ange mobilnummer och e-post.
  • Klart

Ladda ner appen Camping Key

Annonser
Tipsa en vän