Camping.se använder cookies för statistik, marknadsföringsändamål och för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Här kan du läsa mer om hur vi hanterar cookies.

OK
Erbjudande Från

25% rabatt på ordinarie entréavgift på Maritiman

Maritiman - ett maritimt upplevelsecenter

Gå ombord och lämna det trygga fastlandet bakom dig. Navigera mot en helt ny värld som bjuder in till spänning, äventyr och nya upptäckter. På Maritiman finns att se, göra och lära för såväl gammal som ung; kom och upptäck och utforska fartygen tillsammans med barnens favoriter Tim och Virvelina - de visar barnen runt med hjälp av spännande skattjakter, klurig problemlösning och trixiga experiment. Våra guider finns alltid på plats för att berätta om de 15 olika flytetygen, våra aktuella utställningar och livet till sjöss. Så välkommen ut på landgången och bli en del av historierna - hos Maritiman kan du gå till sjöss utan att kasta loss!

Maritiman erbjuder dig med Camping Key Europe 25% rabatt på ordinarie entréavgift. Erbjudandet gäller för max två vuxna och två barn/kort under säsongen 2022. Visa bara upp ditt kort i kassan innan du köper biljetter!

För öppettider samt aktuellt dagsprogram med guidningar och barnaktiviteter hänvisar vi till
www.maritiman.se. Samtliga dagsaktiviteter ingår i entréavgiften. Ladda gärna ner vår fullmatade audioguide via App Store eller Google Play innan besöket. Audioguiden finns tillgänglig både på svenska och engelska och är gratis att använda.


Välkommen ombord!


Kontakt

  • Namn Maritiman

  • Adress: Packhusplatsen 12, 411 13 Göteborg

  • Telefon: 031-10 59 61


  • Hemsida

  • Skicka e-post

Karta

Sök

Kategori: Erbjudanden Antal träffar: 30
Annonser
Tipsa en vän