Camping.se använder cookies för statistik, marknadsföringsändamål och för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Här kan du läsa mer om hur vi hanterar cookies.

OK
Erbjudande Från

25% rabatt på ordinarie entréavgift på Maritiman

Maritiman - ett maritimt upplevelsecenter

Gå ombord och lämna det trygga fastlandet bakom dig. Navigera mot en helt ny värld som bjuder in till spänning, äventyr och nya upptäckter. På Maritiman finns att se, göra och lära för såväl gammal som ung; kom och upptäck och utforska fartygen tillsammans med barnens favoriter Tim och Virvelina - de visar barnen runt med hjälp av spännande skattjakter, klurig problemlösning och trixiga experiment. Våra guider finns alltid på plats för att berätta om de 15 olika flytetygen, våra aktuella utställningar och livet till sjöss. Så välkommen ut på landgången och bli en del av historierna - hos Maritiman kan du gå till sjöss utan att kasta loss!

Maritiman erbjuder Dig med Camping Key Europe 25% rabatt på ordinarie entréavgift. Erbjudandet gäller för max två vuxna och två barn/kort under säsongen 2021.

Antal besökare är begränsat och du behöver därför förboka ditt besök. Biljetter köper du online via Maritimans hemsida www.maritiman.entryevent.se/ticketshop/. För att erhålla din rabatt på 25% så anger du vid köp rabattkoden: AvXrZi

För öppettider samt aktuellt dagsprogram med guidningar och barnaktiviteter hänvisar vi till
www.maritiman.se.

Ladda gärna ner vår audioguide via App Store eller Google Play för en fullständig upplevelse ombord. Audioguiden finns tillgänglig både på svenska och engelska och är gratis att använda. Samtliga dagsaktiviteter ingår i entréavgiften.

Välkommen ombord!

Säsongen 2021 - se hemsidan för mer information om öppettider.Kontakt

  • Namn Maritiman

  • Adress: Packhusplatsen 12, 411 13 Göteborg

  • Telefon: 031-10 59 61


  • Hemsida

  • Skicka e-post

Karta

Sök

Kategori: Erbjudanden Antal träffar: 31
Annonser
Tipsa en vän