Camping.se använder cookies för statistik, marknadsföringsändamål och för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Här kan du läsa mer om hur vi hanterar cookies.

OK
Erbjudande Från

20% rabatt på entrén till Kreativum

Kreativum är ett Science Center fyllt med upptäckter för hela familjen! I huset finns över 170 upptäckarstationer, den kluriga butiken, ett mysigt café och utomhus finns Kreapark med en egen ö, busiga fontäner och en perfekt plats för picknick. Parken är under denna säsong öppen från maj till oktober 2022.

Hur du nyttjar erbjudandet
Kreativum erbjuder 20 % rabatt på entrépriset för dig med giltigt Camping Key Europe. Fri entré för barn upp till 4 år. För att vara garanterad plats rekommenderar vi att du med Camping Key Europe-kort förbokar din biljett. Besökare som inte förbokat biljett, kan inte garanteras plats. Du med Camping Key Europe-kort förbokar genom att:

1. Gå in på kreativum.se och klicka på Köp biljett.
2. Välj Entrébiljetter.
3. Välj önskad dag.
4. Välj biljett-kategori Särskild biljett. En biljett per person (gäller även för barn under 4 år). Särskild biljett är kostnadsfri i biljettshopen, betalning för biljetterna sker på plats på Kreativum när du besöker oss.
5. Inför ditt besök, ta med ditt giltiga Camping Key Europe-kort och ladda ner samtliga särskilda biljetter till mobilen alternativt skriv ut biljetterna.
6. I entrékassan skannar vi biljetterna och tar betalt.

Viktigt att veta inför besöket
Besök Kreativums hemsida inför ditt besök, för att vara medveten om eventuella restriktioner samt för att förbereda dig på bästa sätt. Tänk på att alla räknas som besökare, oavsett ålder. Läs mer om hur vi gör ditt besök säkert på kreativum.se. Med reservation för att Kreativum behöver göra eventuella ändringar.

Välkommen till Kreativum, vi öppnar en värld av upptäckter!

Erbjudandet gäller till och med 8/1 2023.

Kontakt

  • Namn Kreativum i Karlshamn

  • Adress: Strömmavägen 28, 374 32 Karlshamn

  • Telefon: 0454-56 39 50


  • Hemsida

  • Skicka e-post

Karta

Sök

Kategori: Erbjudanden Antal träffar: 30
Annonser
Tipsa en vän