Camping.se använder cookies för statistik, marknadsföringsändamål och för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Här kan du läsa mer om hur vi hanterar cookies.

OK
Erbjudande Från

19% rabatt på Continentaldäck hos Däckteam

Åk säkert på våra vägar i år, välj en testvinnare. I samarbete med Continental Däck erbjuder Däckteam 19 procent rabatt vid köp av fyra stycken valfria Continentaldäck till din husbil eller husvagn. Dessutom ingår fri vägassistans under 3 år. Rabatten erhåller du genom att visa ditt Camping Key Europe i Däckteams butik/verkstad. Erbjudandet gäller från 1/4-2020 till 30/9-2020. Rabatten går inte att kombinera med andra erbjudanden och rabatter.

Att köpa däck och fälgar är en viktig investering som kräver goda råd från professionella yrkesmän. När du vänder dig till en Däckteamverkstad kan du vara säker på att du får köpa däck och fälgar som passar din bil och dina önskemål bäst.

Byt hjul, däck och fälg hos Däckteam, chansen är stor att du hittar en Däckteamverkstad närmare än du tror. Däckteam har ett brett sortiment och finns på 120 platser i Sverige.

Du hittar verkstäderna här: www.dackteam.se/verkstader

Läs mer om Continentals produkter: www.continental.se

Kontakt

  • Namn Däckteam i Sverige AB

  • Adress: Agneslundsvägen 14, 212 15 Malmö

  • Telefon:


  • Hemsida

Karta

Sök

Kategori: Erbjudanden Antal träffar: 28
Annonser
Tipsa en vän