Camping.se använder cookies för statistik, marknadsföringsändamål och för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Här kan du läsa mer om hur vi hanterar cookies.

OK
Erbjudande Från

100 kr rabatt på din kontrollbesiktning

Nu får du som har ett Camping Key Europe 100 kr i rabatt* på kontrollbesiktning av din husbil eller husvagn, när du bokar med koden SCR100 på bilprovningen.se.

Du får dessutom 150 kr i kombinationsrabatt** när du besiktar din personbil och husvagn samtidigt, när du bokar med koden SCRKOMBO på bilprovningen.se.

På Bilprovningen handlar allt om din trafiksäkerhet. Det har det gjort ända sedan 1963. Den återkommande kontrollbesiktningen är den kanske mest självklara delen. Men det kan även vara klokt att komplettera den med ett par andra tjänster som du har nytta av.

*Erbjudandet gäller på kontrollbesiktning av husbil och husvagn för dig som har ett aktivt Camping Key Europe när du bokar med koden SCR100. Kan inte kombineras med andra erbjudanden eller rabatter. Gäller inte på drop-in.

**Erbjudandet gäller på kontrollbesiktning av personbil och kontrollbesiktning husvagn om de sker samtidigt. Gäller för dig som har ett Camping Key Europe när du bokar med koden SCRKOMBO. Kan inte kombineras med andra erbjudanden eller rabatter. Gäller inte på drop-in.

Kontakt

  • Namn Svensk Bilprovning

  • Adress: Box 7020, 164 07 KISTA

  • Telefon: 0771-600 600


  • Hemsida

Karta

Sök

Kategori: Erbjudanden Antal träffar: 28
Annonser
Tipsa en vän