Camping.se använder cookies för statistik, marknadsföringsändamål och för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Här kan du läsa mer om hur vi hanterar cookies.

OK
Erbjudande Från

Black Friday blir Black Weekend här på Camping.se

I år förlänger vi vårt Black Friday erbjudande över hela helgen. Under 72 timmar 27 – 29 november får du 50 SEK rabatt per natt på ett antal utvalda campingplatser, ett erbjudande för dig med Camping Key Europe. Erbjudandet gäller både campingtomter och stugor.

00.00, när torsdag går över till fredag kan du med ett aktivt Camping Key Europe under 72 timmar boka boende med 50 SEK rabatt per natt på ett antal utvalda campingplatser på Camping.se. Boka in vinterns-, vårens- och kanske sommarens semester på en gång. Men vänta inte för länge, det kan snabbt bli fullbokat.

Utbud och tillgänglighet kan variera mellan de olika campingplatserna.

Fri ombokning ingår alltid när du bokar hos oss

På Camping.se har du alltid fri ombokning fram till sju dagar före ankomst. Ombokning gäller på den bokade campingplatsen i mån av tillgänglighet på Camping.se. Du dessutom alltid 24 timmars öppet köp om det är mer än 7 dagar kvar till ankomst när du bokar hos oss. Vid bokningen finns även möjlighet att köpa till ett avbeställningsskydd.

Campingplatser som deltar i Black Weekend-erbjudandet

Sortera:
Kartvy
Annonser