Camping.se använder cookies för statistik, marknadsföringsändamål och för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Här kan du läsa mer om hur vi hanterar cookies.

OK
Erbjudande Från

3 nätter för 2 med Camping Key Europe

Fyll på med ny energi och nya upplevelser. Nu kan du med ett aktivt Camping Key Europe boka 3 nätter och betala för 2 på utvalda campingplatser i maj* och september.

Vi bjuder på en natt när du bokar minst tre övernattningar på någon av de campingplatser som deltar i erbjudandet. Erbjudandet gäller när du bokar med ditt Camping Key Europe och kan bara bokas på Camping.se. Gäller i max 5 nätter.
*Kristi himmelsfärd, 12-16/5 är undantagen 2021

Här hittar du alla campingplatser som deltar i erbjudandet

 

Camping Key Europe 

För att kunna ta del av erbjudandet behöver du ett Camping Key Europe. Har du inget aktivt Camping Key Europe köper du enkelt ett på Campingkeyeurope.se för 199 SEK. Camping Key Europe gör semestern billigare, bekvämare och tryggare. Till Camping Key Europe »

Camping Key Europe, 199 SEK/år

Villkor för kampanjen 3 för 2

Erbjudandet gäller nybokningar och minst tre nätter under maj 2021 på utvalda campingplaster.

För att boka erbjudandet krävs ett aktivt Camping Key Europe.

Erbjudandet måste bokas i förväg här på Camping.se och i max 5 nätter. Det kan inte kombineras med andra erbjudanden.

Kristi himmelsfärd, 12-16/5 är undantagen 2021

När du söker boende visas det rabatterade priset över det ordinarie priset.

Erbjudandet gäller endast på de campingplatser som deltar i erbjudandet. Av de campingplatser som deltar i erbjudandet varierar det sig vilken boendeform de deltar i erbjudandet med. Vissa campingplatser erbjuder 3 för 2 på sina stugboende, vissa på campingtomter och en del campingplatser erbjuder 3 för 2 på både stugor och campingtomter. För att boka erbjudandet krävs ett aktivt Camping Key Europe.

Besök oss på Facebook
Följ oss på twitter
Annonser
Tipsa en vän