Camping.se använder cookies för statistik, marknadsföringsändamål och för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Här kan du läsa mer om hur vi hanterar cookies.

OK
Erbjudande Från

3 nätter för 2 med Camping Key Europe

Samla kraft i vårens ljus och spirande grönska & förläng säsongen och unna dig lite extra ledigt under sensommaren. Nu kan du med Camping Key Europe boka 3 nätter och betala för 2 på utvalda campingplatser i maj och september. Untantaget i maj 2022 är Kristi himmelsfärd 26-29/5.

Vi bjuder på en natt när du bokar minst tre övernattningar på någon av de campingplatser som deltar i erbjudandet. Erbjudandet gäller när du bokar med ditt Camping Key Europe och kan bara bokas på Camping.se. Gäller i max 5 nätter.

Här hittar du alla campingplatser som deltar i erbjudandet

 

Camping Key Europe 

För att kunna ta del av erbjudandet behöver du ett Camping Key Europe. Har du inte det köper du enkelt ett på Campingkeyeurope.se för 199 SEK. Camping Key Europe gör semestern billigare, bekvämare och tryggare. Till Camping Key Europe »

Camping Key Europe, 199 SEK/år

Villkor för kampanjen 3 för 2

Erbjudandet gäller nybokningar och minst tre nätter under september 2022 på utvalda campingplaster.

För att boka erbjudandet krävs att du har ett Camping Key Europe.

Erbjudandet måste bokas i förväg här på Camping.se och i max 5 nätter. Det kan inte kombineras med andra erbjudanden.

När du söker boende visas det rabatterade priset över det ordinarie priset.

Erbjudandet gäller endast på de campingplatser som deltar i erbjudandet. Av de campingplatser som deltar i erbjudandet varierar det sig vilken boendeform de deltar i erbjudandet med. Vissa campingplatser erbjuder 3 för 2 på sina stugboende, vissa på campingtomter och en del campingplatser erbjuder 3 för 2 på både stugor och campingtomter.

Untantaget i maj 2022 är Kristi himmelsfärd 26-29/5. Under september stänger några av campingplatserna för säsongen under månaden, se öppettider för respektive campingplats.

För att boka erbjudandet krävs ett Camping Key Europe.

Besök oss på Facebook
Följ oss på twitter
Annonser
Tipsa en vän