Camping.se använder cookies för statistik, marknadsföringsändamål och för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Här kan du läsa mer om hur vi hanterar cookies.

OK

Poolprylarna som blir dina bästa polare

När jag tar med familjen på sommarsemester så är det en sak som är viktigast: Poolen. Är den stor? Är den varm? Får man leka i den? För oss spelar det ingen roll om vi har havet framför fötterna, det är klorerat vatten som gäller.

Jag antar att man blir sådan av att vara uppvuxen i ett fiskeläge på västkusten.
 Således har jag och ungarna sett en och annan pool genom åren och framför allt jobbat oss igenom en hel del poolleksaker. Bollar i alla former funkar alltid, luftmadrassen är naturligtvis en hit om man samtidigt vill kunna steka i solen och de där lufttrycksvattenpistolerna som sprutar pappa i pallet gång efter annan glädjer åtminstone barnen. Det finns mer, jag lovar. Här har ni några fler tips.

Subskate - Poolprylar

SubSkate undervattenskateboard

Det må låta märkligt att åka skateboard under vattenytan och jag ska vara ärlig och säga att jag ännu inte testat själv. Däremot ser jag att skateikonen Tony Hawk gett SubSkate sitt välsignande och det borgar ju i alla fall för en viss kvalitet. Hoppa, grabba, trixa, allt ska gå att göra. Även på en poolbotten.

 

Aqua rocker - poolprylar

Aqua Rocker

Det är en myt att gungstolar bara är till för mormor och hennes gäng. I alla fall gungstolar på vatten. Aqua Rocker är i grunden en uppblåsbar gungstol, men för den fantasifulle har den många användningsområden. Och kanske framförallt: det går att gunga många i den samtidigt. Många och väldigt, väldigt högt.

 

Pool-volley

Pool-volleyboll

Strandvolleyboll har vi sett till leda. Brunbrända, inoljade snyggingar med sexpack och backslick kan lätt ge en blekfet lite ångest. Poolvolleyboll däremot känns på alla sätt rimligare. Bra träning och större delen av kroppen under vattenytan.

 

Poolbar - camping.se

Uppblåsbar poolbar

På riktigt fina resorter i främst utlandet finns det ofta så kallade ”swim up pool bars” där du sitter på en stol i vattnet och dricker din Pina Colada utan att behöva gå upp. Jag har ännu inte sett det i Sverige, men med en uppblåsbar poolbar behöver varken din eller barnens strupar ligga torrlagda.

 

Piratpengar i poolen

Piratens dykringar

Det är bra att lära sig dyka så fort som möjligt, badandet blir liksom mycket roligare då. Kan ni tänka er ett bättre sätt att göra det på än att leta piratpengar på botten?

Mer information

SubSkate

AquaRocker

Pool-Volleyboll

Poolbar

Piratens dykringar

Annonser
Tipsa en vän