Camping.se använder cookies för statistik, marknadsföringsändamål och för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Här kan du läsa mer om hur vi hanterar cookies.

OK
Erbjudande Från

Camping-ID - en smart och bekväm nyhet

Med Camping-ID i telefonen checkar du smidigt in och ut på alla campingplatser som är anslutna till SCR Svensk Camping. Och det är helt gratis.

På alla campingplatser som är anslutna till SCR Svensk Camping är det obligatoriskt att registrera sig. För att underlätta och snabba på detta använder du dig av ett digitalt Camping-ID eller ett digitalt Camping Key Europe. Visa bara upp det i receptionen så registreras din vistelse automatiskt. Utan att du behöver fylla i några papper. Dessutom skapas en semesterloggbok i telefonen där du kan hålla koll på dina vistelser.

Ett Camping-ID är enbart en identifikationshandling för att underlätta in- och utcheckning. Och det är helt gratis. Ett Camping-ID får du på campingplatsen eller från och med april genom att ladda ner det i appen My Camping Key på App Store eller Google Play.

Ett Camping Key Europe är också en identifikationshandling som dessutom ger dig tillgång till boenderabatter på drygt 2 500 campingplatser i Sverige och Europa, en uppsjö förmånliga rabatter och erbjudanden samt en helt kostnadsfri ansvars- och olycksfallsförsäkring som gäller för hela familjen. Som om det inte vore nog får du också campingkatalogen Svensk Camping direkt hem till dig i brevlådan. Camping Key Europe kostar 160 kronor för ett år och du kan enkelt välja att prenumerera så att du alltid har ett giltigt Camping Key Europe.

Ett Camping Key Europe köper du på Campingkeyeurope.se eller hos en campingplats som är ansluten till SCR Svensk Camping. När du har köpt Camping Key Europe aktiverar du det snabbt och enkelt i appen My Camping Key, som går att ladda ner via App Store och Google Play. Camping Key Europe kan aktiveras på upp till 3 enheter samtidigt och användas offline under 5 dagar, men måste vara online vid uppdatering. Du får en påminnelse när det är dags att förnya ditt Camping Key Europe.

Njut av semestern så ses vi ute på vägarna - hela Sverige väntar på dig!

Sök på karta
 Central Northern South East South East Southern Upper Northern West Northern Central Eastern Central
Sponsrade länkar
Annons
Gästservice

Kontakta oss om du behöver hjälp med din bokning på Camping.se eller ditt Camping Key Europe. Använd vårt kontaktformulär eller ring 0771-117 117 så hjälper vi dig.

Besök oss på Facebook
Annonser
Tipsa en vän