Camping.se använder cookies för statistik, marknadsföringsändamål och för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Här kan du läsa mer om hur vi hanterar cookies.

OK
Erbjudande Från

Campa i Sverige

Sverige består av 450 295 kvadratkilometer land. Fantastiska skärgårdar och öar, skogar med insjöar, bördiga landskap, fjäll och bergsmassiv. Från norr till söder i hela Sverige finns en campingplats som gör det möjlighet att få uppleva vår vackra natur på nära håll. Oavsett om du vill bo vid havets strand, vid bergets fot eller med promenadavstånd till storstadens puls, finns en plats som passar för dig.

Upptäck Sverige och gör en svemester

Här finns alla möjligheter till en aktiv semester med närhet till vandrings- och cykelleder och vattendrag för paddling och fiske såväl som lata dagar i solstolen. Det finns campingplatser som är rena resorts, som du inte behöver lämna på hela semestern, med poolområde, barnklubbar, äventyrsgolfbanor, restauranger, underhållning och mycket mer, såväl som lugna platser där du kan tillbringa din tid i sakta mak under en gran vid en liten insjö. Och allt däremellan.

 

Semestertips i Sverige

Sveriges campingplatser ligger också i topp när det gäller miljöhänsyn, faciliteter och komfort. Med trådlöst internet, matbutiker, restauranger med mera, blir tillvaron lika enkel och bekväm som hemma – men på ett annat sätt.

Kvalitetsgranskade camingplatser

Campingplatser som är medlemmar i SCR Svensk Camping granskas regelbundet utifrån ett klassificeringssystem. Klassificeringarna genomförs med ett besök vart tredje år av en oberoende part, förutom på femstjärniga anläggningar, som förväntas hålla konsekvent hög standard och därför besöks varje år. Alla medlemmar måste uppfylla grundläggande standardkrav och etiska regler men det är frivilligt att delta i klassificeringssystemet Svensk Campingstandard.

Vår vision är att Sverige ska vara Europas bästa campingdestination. Om vi lyckats kan bara du avgöra.

Campingplatser över hela Sverige

Sortera:
Kartvy
Annonser