Camping.se använder cookies för statistik, marknadsföringsändamål och för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Här kan du läsa mer om hur vi hanterar cookies.

OK
Erbjudande Från

Camping.se Campers' Choice 2023 - Vilken tycker du är Sveriges bästa campingplats?

Rösta på din favoritcamping på Camping.se. De campingplatser som får flest röster belönas nästa år med utmärkelsen Camping.se Campers’ Choice 2023. Omröstningen pågår från 1 december 2022 till 31 januari 2023. När omröstningen är genomförd har alla som röstat chans att vinna fina priser från SCR Svensk Camping och Dometic.

När omröstningen är avslutad har även du som röstat chans att vinna i vår utlottning av fina priser från SCR Svensk Camping och Dometic. 

Detta kan du vinna

Priser från Dometic och SCR Svensk Camping

1:a pris
Presentkort på boende från SCR Svensk Camping värt 2 500 SEK samt två fällbara stolar från Dometic till ett värde av 3 198 SEK (Dometic Lusso Milano REDUX).

2:a pris
Presentkort på boende från SCR Svensk Camping värt 1 500 SEK samt en kylbox från Dometic till ett värde av 1 599 SEK (Dometic Cool-Ice WCI 22).

3:e pris
Presentkort på boende från SCR Svensk Camping värt 1 000 SEK samt två termosmuggar för vin från Dometic till ett värde av 598 SEK (Dometic Wine Tumbler 30, 300 ml).

4-5:e pris
Presentkort på boende från SCR Svensk Camping värt 250 SEK.

6-10:e pris
Presentkort på boende från SCR Svensk Camping värt 100 SEK.

Rösta här »


 

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Vill du vara bland de som först får reda på vinnarna? Vill du få information om tillfälliga kampanjer och erbjudanden, restips och semesterinspiration?

Prenumerera på nyhetsbrevet från Camping.se så missar du inget »

Ett tips är att även följa Camping.se på Facebook och Instagram.

 


 

Tävlingsvillkor Camping.se Campers’ Choice 2023

Omröstningen startar 1 december 2022 och avslutas 31 januari 2023. Genom att rösta på din favoritcamping är du med och tävlar om fina priser från SCR Svensk Camping. Du måste ha fyllt 18 år för att delta.

Det går endast att rösta på certifierade campingplatser som är medlemmar i branschorganisationen SCR Svensk Camping, en kvalitetsstämpel som är grundkravet för att få vara med i omröstningen. Genom att rösta godkänner du ditt deltagande i tävlingen samt våra tävlingsvillkor. Väljer du att ange en motivering godkänner du att vi, om det blir aktuellt, får lov att publicera den med eller utan ditt förnamn.

Vinnarna bland de som röstat lottas fram slumpmässigt och beslutet om vinnare kan inte överklagas. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren och vinsten kan ej bytas mot kontanter. Vinnarna kommer att meddelas via e-post i februari 2023, samt presenteras med namn på Camping.se samt på Facebook.com/camping.se och/eller Instagram.com/campingse. Ditt telefonnummer kommer endast att användas i det fall det krävs av distributören för att leverera eventuell vinst.  

De campingplatser som får flest röster tilldelas utmärkelsen Camping.se Campers’ Choice 2023. Dessa presenteras på SCR Svensk Campings årskonferens i Halmstad under mars månad 2023. Vinnarna kommer att presenteras på Camping.se, via nyhetsbrev och i sociala medier.

Tävlingen arrangeras av Camping.se som ägs av SCR Svensk Camping. Personuppgifter som hanteras i samband med tävlingen behandlas av SCR Svensk Camping. Uppgifterna kommer att hanteras för att administrera och utse vinnare i den aktuella tävlingen och kommer bara vara registrerade under den tid som behövs för att uppfylla dessa syften. Du har rätt att när som helst utan kostnad begära att få tillgång till och/eller komplettera dina personuppgifter. Du har också rätt att begära att personuppgifterna rättas, blockeras eller raderas. Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter i vår Integritetspolicy på Camping.se.

Camping.se förbehåller sig rätten att vid behov ändra tävlingsvillkoren eller avbryta tävlingen. 

Sök på karta
 Central Northern South East South East Southern Upper Northern West Northern Central Eastern Central
Sponsrade länkar
Annons
Gästservice

Kontakta oss om du behöver hjälp med din bokning på Camping.se eller ditt Camping Key Europe. Använd vårt kontaktformulär eller ring 0771-117 117 så hjälper vi dig.

Besök oss på Facebook
Annonser
Tipsa en vän